Solid
Зона на самракот
- Член од
- 26 август 2007
- Мислења
- 7.177
- Поени од реакции
- 4.133
- Локација
- Охрид
- Веб-сајт
- kladilnica.forumup.com
Сега нашиот драг член Христо ќе си ги открие своите српски корени и ќе аплицира за српски пасош.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова е знак дека во Србиjа ќe има избори за претседател, а Брисел не сака Николиќ да ги добие, туку проевропски ориентиран кандидат.Ова е знак дека една Србија е подобар играч од Македонија.
Ова е знак дека во Србиjа ќe има избори за претседател, а Брисел не сака Николиќ да ги добие, туку проевропски ориентиран кандидат.
Потполно се согласувам!Абе и Србите се свесни дека ќе го дадат Косово , само гледаат да земат што повеќе за возврат. А плус Србите немаше да бидат толку јаки да не беше Русија да ги поддржува. И тоа не зашо се нивни славјански брака туку само за да ја покажат својата сила, или за да обезбедат територија на влијание на Балканот. А плус шо и да добие Србија за тоа ке плати мноооогу висока цена. мада мене ич не ми е гајле за Србите секогаш они сакале да се прават шерифи на балканов, нека видат малце како е да го јадеш стапот.
Евровизија и укинување на визи за 15 % од својата територија.цццццц :nenene:
he,he...a FYROM toa ke go dobie toa za 100% od svojata teritorija....
kako mi se gleda vsusnost ni togas..