I
Intex
Гостин
Матер му ебеш, на брзина пишував, и сеа немам можност да го едитирам. Модераторот нека го среди во quote.Добар код
Матер му ебеш, на брзина пишував, и сеа немам можност да го едитирам. Модераторот нека го среди во quote.Добар код
Знам добро што е понетата, но серијата не се фокусира на нерални околности туку напротив се обидуваат сето тоа да го прикажат во поинакво светло т.е. да изгледа реално. Е сега кога веќе пробуваат да го наметнат тоа иако по дифлот не е возможно, барем нека се потрудат повеќе да го доловат, бидејќи во самата серија гледавме одлични решенија на сценаристите и режисеорт, на навидум безизлезни ситуации, што значи ова не би требало да им биде проблем. Иначе јас сум далеку од некој што плаче и се жали цело време, не кога се работи за одлични серии. Но моментот кој го посочив ми пречи ептен.
Која епизода само.На моменти мислев дека Лумен е шизофреник и целата нејзина приказна е измислена, и после бидна што бидна.
@Psyside Не наоѓај маани, човече, серијата не е *How to kill without evidence?*, туку голема психоанализа на болен ум. Тоа и го добиваме.
Дијалогот меѓу Лумен и Декстер на крајот од епизодата беше ... скоро совршен. Немам никаде сретнато вакво нешто досега.
Само јас мислам дека ќе се плеснат Декстер и Лумен? И дека Лумен ќе биде првиот гест стар карактер кој ќе иде на редовната во следната сезона? И Квин нема да го јаде на крајот, туку ќе ја носи тајната на Декстер,како што Дебра ја носи низ книгите?
И не беа толку fucked up тие моменти, бидејќи Декстер најчесто ги намамуваше на места каде не се движат многу луѓе. Ама со сцената под мостот во претходната епизода ја заебаа. Ко да само они двајца беа таму, а гарант сите би требало да го видам Декстер, реално гледано.Знам добро што е понетата, но серијата не се фокусира на нерални околности туку напротив се обидуваат сето тоа да го прикажат во поинакво светло т.е. да изгледа реално. Е сега кога веќе пробуваат да го наметнат тоа иако по дифлот не е возможно, барем нека се потрудат повеќе да го доловат, бидејчи во самата серија гледавме одлични решенија на сценаристите и режисеорт, на навидум безизлезни ситуации, што значи ова не би требало да им биде проблем. Иначе јас сум далеку од некој што плаче и се жали цело време, не кога се работи за одлични серии. Но моментот кој го посочив ми пречи ептен.
Ќе идам оф-топик, ама морам да прашам. Знам, ќе ме бришете, ама морам да го прашам Псајсајдот.Токму затоа за мене секогаш Сикс Фит Андер ќе биде над сите, табу? хахаха.
Welcome to few weeks agoСамо јас мислам дека ќе се плеснат Декстер и Лумен?
ништо чудно и цура да му стане на декс
вреди за крајот верујТолку е добра?
Ја прати жртвата, ама не ги прати луѓето што шетаат по улица!? а ги нема нигде при сцените кога Декстер ја онсеспособува жртвата, нелиЕдна од причините што Декстер никогаш не е забележан кога оди по жртвата или ја напаѓа дома, е тоа што нели неколку дена (условно кажано) ја следи за да ги научи навиките,итн. итн. па после напаѓа...
Инаку одлична епизода !
Да де тоа детето кога го виде, па кога му кажуваше на тој шо црта во полицијата како изгледа човекот што го го виде и детево го објасни Исус.Хехе ок, не е страшно тоа ништо, 5 секунди работа.Замисли ситуациј : гледа Декстер лево десно, нема никој, му става тоа инекцијата и в кола. А ако не се лажам во втора сезона (не сум сигурна ич)едно детенце нели од багажот од една кола го виде Декстер, еве во оваа па Лумен го начека...