Не гледам тука ништо невообичаено, единствено вентилаторот ке биде 1.3 сантиметри потенок. Не сакаш да има луфта или? За нешто специфично е?Може некој од вас знае...:smir:
Каде може да се најде 120x120x38mm вентилатор во Скопје, значи се работи за нестандардна димензија (индустриски тип на вентилатор), вообичаено се 120x120x25mm...
Па не мора да биде 120x120x38, може да биде и стандарден....Не гледам тука ништо невообичаено, единствено вентилаторот ке биде 1.3 сантиметри потенок. Не сакаш да има луфта или? За нешто специфично е?
vo mebius spire 75 cfmПа не мора да биде 120x120x38, може да биде и стандарден....
Ми треба фен со проток (~50-60 CFM) и голем статички притисок (3mmH20 или повеќе), а ваквите спецификации обично имаат фенови со 120x120x38 димензија....
Значи може да биде и стандарден 120x120x25mm, но со горенаведените спецификации.
Види во Сет, некој од поскапите Coolermaster вентилатори.Па не мора да биде 120x120x38, може да биде и стандарден....
Ми треба фен со проток (~50-60 CFM) и голем статички притисок (3mmH20 или повеќе), а ваквите спецификации обично имаат фенови со 120x120x38 димензија....
Значи може да биде и стандарден 120x120x25mm, но со горенаведените спецификации.
0 денари.За колку пари можам да продадам половен АДСЛ модем за интернет. користен 2 години?
Pioneer, Asus(клон на Pioneer од иста фабрика), Samsung.Ај кажете добар DVD/RW-DL, за не многу пари да зеам.
Совет некој за која марка и така
За тоа лајно си дал 1400 ден?Купив маус Logitech LS1 од Нико и после недела-две некаде користење рипаше фрејмови и воопшто не е згодно ни за работа, а уште помалце за играње и зошто ми дадоа 2 години гаранција со него го однесов кај нив на сервис. Еднаш ми пишаа да дојдам да го земам и кога се вратив ми рекоа дека немал проблеми се бил во ред, им реков малце подолго да го проверат ќе видат дека прави проблеми и отидов денес да го земам и ми рекоа дека да стварно правел проблеми и дека ми даваат нов. Доаѓам дома и гледам дека кутаја била веќе отворена, али ај си викам го тестирале, го вадам маусот гледам нема ни тие што се едни лепенки за кога е нов и гледам дека е испрљан малце доле, го приклучив на компјутер и пак истите проблеми ми ги прави... Дебилите ми го вратија ИСТИОТ (мојот дефектен маус што ми го продадоа) само во кутија со нови книгички и ЦД. Никогаш не сум видел волку лоша, МИЗЕРНА и подмолна техничка поддршка од било која фирма до сега. НИКОГАШ во живот нема да купам ништо од кај нив повеќе. Ако некој размислува да купи нешто од кај нив прочитајте ова што го пишав и размислете пак дали би купиле. Еве моево не е некој голем трошок колку го платив околу 1400 денари, замислете да ве заебаваат вака за нешто многу поскапо што е.
Кај го има кај нас?За тоа лајно си дал 1400 ден?
Купи си A4Tech X7 Laser XL-750L, за 800-900 ден. корне маусот. Јас го користам неколку месеци, презадоволен сум.
Во Anhoch и во сите помали такви збутани продавнички за РС делови.Кај го има кај нас?