Троа шеговито ама интересно... туку што со тоа?Еј замисли маите да ти броеле назачки :tv:
I jas se cudam sto mu e fintataТроа шеговито ама интересно... туку што со тоа?
Ма им велеа немојте подземни и подводни термонуклеарни детонации...ама тоа е..еве нешто интересно...human, секојдневно???
Поентата е дека се дава преголемо значење на нешто што неможе да се израчуна со сигурност. И да е израчуното точно каде постои запис дека на тој ден све завршуе. И да постои запис кој фактор се тие Маи јеботе. Тешка глупост во која верувааат фантазери и лузери. Мислам дека луѓето до тој степен се забегани да во све нешто гледаат апокалиптично. Ја турам 100 евра дека 2012 децембар 21 ништо ама баш ништо нема да се деси.Троа шеговито ама интересно... туку што со тоа?
hahaahhaahhaahhahaha aj deka si Srbin te podrzavam, glupo e da se veruva vo ova no mene nesto vnatre vo mene me tera da veruvam znaci veruvam bidejki sakam da se slu4i nesto na primer vo 2012Поентата е дека се дава преголемо значење на нешто што неможе да се израчуна со сигурност. И да е израчуното точно каде постои запис дека на тој ден све завршуе. И да постои запис кој фактор се тие Маи јеботе. Тешка глупост во која верувааат фантазери и лузери. Мислам дека луѓето до тој степен се забегани да во све нешто гледаат апокалиптично. Ја турам 100 евра дека 2012 децембар 21 ништо ама баш ништо нема да се деси.
Го имаат пуштано стално го вртат секој месец ...мислам дека не е нешто новоВо недела на National Geographic ќе има емисија за 2012. Најавата е дека ќе биде во 21.00, ама Бугарите мислам напред се еден час (на бугарски оди најавата, бугарски реклами, а хрватски превод мислам има на каналов). На хрватскиот сајт пишува дека ќе почне во 20.00. Во секој случај ќе се нацртам во 20.00 пред ТВ, мислев дека би било добро да ве известам и вас, верувам дека се интересирате.
Ма Норвежаните ги боли мукот, си градат тунел си спремаат семки,дрвца та ово ти, та оно ти...Него што со нас..Клипчево е од вестите на UK CNN.Норвежаните почнаа да си играат fallout Вреди да се погледне доста интересни информации
A зошто мислиш така?Ja mislam nema veze ova za Nubiru
Никој нејќе де :icon_eek:.Ама кога веќе има некои информации за тоа не е лошо да продискутираме затоа што во врска со оваа тема(освен Норвежаните )не ни преостанува ништо друго освен да ги дискутираме можните причини и настани кои довеле до фамозната 2012.Добро да ве прашам сите што се сложувате за оваа теорија за крај на светот и тој што ја направил темата,толку ли се палите на смрт,толку ли ви се празни животите што едвај чекате нешто ГОЛЕМО да и се случи на земјата па да осетите меѓучовечка љубов,блискост и се останато??? Јас лично воопшто не сакам да дојде крај на светот ми се живее.