Фан Клуб: Манчестер Сити

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Се слагам со постов!! во потполно право си.

Но како можете да кажувате дека Квалитетот на Џеко ке падне во Сити, од каде сте толку сигурни кога уште не е ни официализиран трансверот.
Јас не сум го кажал тоа, баш напротив за разлика од многу членови што рекоа дека ќе биде втор Шевченко, јас реков дека би блеснал заедно со Тевез. Јас само кажав дека како навивач на Арсенал не им љубоморам за нивните направени трансвери со толку пари.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
carter :
Натпревари се тие, некогаш тие ве тепаат некогаш вие, можеби сте подобри во меѓусебни дуели против Сити тоа не знам искрено немам разлистано за таа статистика, ама немаш врска од муабетов, мие прајме друг муабет ти кажуваш сасвим петнаесетто.

The Gunners :

Кој си ти да кажуваш за квалитети ??? од кај знаеш дека уште од сега нема да му тргне на Џеко во Сити???
Имаат пари си купуваат, кој ви е крив вас што не ви се отвара ќесето???
Не дека ги бранам Сити, ама вие навивачите од Арсенал овде на форумов највише кењате кој што напрајл кој како напрајл а не гледате за вас и вашиот клуб.
Ако прајме муабет за Квалитет Чамак во Бордо беше Прекрасен, и сеа падвиме на муабетот твој дека и Арсенал ги сери Квалитетите ? ма ајде молимте...

И да, Хобитот наш не е како играчите ваши Коло Туре, Адебајор (<--- Овие намерно зош се во Сити) други да не набројам што си заминале од Арсенал затоа што Титула само на Плејстејшен Можат да видат, Хобитот секоја година има некаква Награда, и клубот негов некаква Титула.
^ Што ми беше муабетов ако не свати, и 477561654841651984361324648152687 миљони да понуди Сити за Хобитот не верувам дека ке си замине, а на вас сити да ви дадат 100 миљончиња ке ви го купат Клубот и Стадионот.
Зош сте продадени души, Арсенал за пара све прави.

П.С : Менаџер и други работи не мешај со Вистина.
Што кењамо жити све ние од Арсенал тука најмногу? Ти дечко изгледа нечиташ добро или не ти се чита..... Обично не пишам тука можеби и прв пат ми е да пишам тука, а и во други клубови ретко многу пишам али ова твојов моабет ме испровоцира да ти кажам дека врска ти нема пишаното.....

И да не ти објаснувам зошто ти нема врска ти кажа картер.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
carter :
Натпревари се тие, некогаш тие ве тепаат некогаш вие, можеби сте подобри во меѓусебни дуели против Сити тоа не знам искрено немам разлистано за таа статистика, ама немаш врска од муабетов, мие прајме друг муабет ти кажуваш сасвим петнаесетто.

The Gunners :

Кој си ти да кажуваш за квалитети ??? од кај знаеш дека уште од сега нема да му тргне на Џеко во Сити???
Не дека ги бранам Сити, ама вие навивачите од Арсенал овде на форумов највише кењате кој што напрајл кој како напрајл а не гледате за вас и вашиот клуб.
Ако прајме муабет за Квалитет Чамак во Бордо беше Прекрасен, и сеа падвиме на муабетот твој дека и Арсенал ги сери Квалитетите ? ма ајде молимте...

И да, Хобитот наш не е како играчите ваши Коло Туре, Адебајор (<--- Овие намерно зош се во Сити) други да не набројам што си заминале од Арсенал затоа што Титула само на Плејстејшен Можат да видат, Хобитот секоја година има некаква Награда, и клубот негов некаква Титула.
^ Што ми беше муабетов ако не свати, и 477561654841651984361324648152687 миљони да понуди Сити за Хобитот не верувам дека ке си замине, а на вас сити да ви дадат 100 миљончиња ке ви го купат Клубот и Стадионот.

јаооо сезнајко бре, кој ли ќе беше ти да кажуваш за болдираниве реченици

:classic:

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
The Gunners :

Кој си ти да кажуваш за квалитети ???од кај знаеш дека уште од сега нема да му тргне на Џеко во Сити???

Џингис Кан.
Посочими ѕвезда/и кои останале или напредувале во формата таму.
Тука е најголемиот проблем, што имаат премногу пари-особено вие ќе го почуствувате тоа нареден период

Останатиот цитат фино ти го објасни carter, само уште ќе ти кажам дека Тевез и неговиот менаџер имаа изјава дека ни под разно,најмалку заради пари не би го напуштил Коринтианс...па види до кое дереџе стаса

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.814
Поени од реакции
11.435
Сега пола навивачи на челзи ќе навиваат за сити

В

Вори

Гостин
Ејј момци што ќе прајме наредно коло,ќе тепаме?

Има да им го брца Џеко еј :vozbud:

BakoMevmedoski

Немирен
Член од
30 септември 2009
Мислења
525
Поени од реакции
55
Џингис Кан.
Посочими ѕвезда/и кои останале или напредувале во формата таму.
Тука е најголемиот проблем, што имаат премногу пари-особено вие ќе го почуствувате тоа нареден период

Останатиот цитат фино ти го објасни carter, само уште ќе ти кажам дека Тевез и неговиот менаџер имаа изјава дека ни под разно,најмалку заради пари не би го напуштил Коринтианс...па види до кое дереџе стаса
јаооо сезнајко бре, кој ли ќе беше ти да кажуваш за болдираниве реченици

:classic:

The Gunners :

Првиот мој блод беше само една вистина дека никој неможе да предвиде што ке биде со Џеко во Сити.

Па тимот на Сити сеуште е во рани фази на лојалност, три години од кога тимот е на Шеикот некои играчи си заминале некои останале.
Тие што си заминале кој беше звезда освен Робињо ?, тие што останаа јас како што гледам формираат еден добар и напреден тим на Сити, годинава за сега се втори на табелата во Премиер лигата, така да мојш и сам да заклучиш каков тим е моментално Сити, тоа што вие го добивте двомечот во Премиер лигата против нив немора да значи ништо во врска со поените и позицијата на табелата.

Не верувам дека сити можат да го купат Пујол, Чави, Иниеста, Меси доказ на тоа е дека пред еден месец беше испратена понуда до Иниеста од 100 миљони Барселона поштено си одби понудата, исто така и лани го бараа Пујол за некаде 50 миљони и таа понуда им ја одбивме.
Проблемот е други што Арсенал доаѓа во заработка од продажба на фудбалери.

zokiarsenal :

Во првиот Блод кажав една голема вистина, кој може да го предвиди тоа дека квалитетот на Џеко во Сити ке пропадне ?
Во вториот Блод исто така кажав една вистинска песна која во Арсенал се врти може 6 и повеќе години, немате вкусено една почесна титула бар онака очи да си одплакните.
Третото признавам можеби малце претерав само што сакав да кажам дека Арсенал би го продал и најдобриот за пари.

П.с : Знам дека сте навивачи и дека од срце си го сакате клубот, ама помиретесе со моменталната вистина, тоа е така како што ви кажав.
Барем еднаш бидете реални и сложетесе со болдовите што ми ги цитирате.

Ве молам за разбирање, несакам да се расправам.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
^
Тука имаш интервју со него (видео) и тука некаде ќе најдеш слики ваљда

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
The Gunners :

Првиот мој блод беше само една вистина дека никој неможе да предвиде што ке биде со Џеко во Сити.

Па тимот на Сити сеуште е во рани фази на лојалност, три години од кога тимот е на Шеикот некои играчи си заминале некои останале.
Тие што си заминале кој беше звезда освен Робињо ?, тие што останаа јас како што гледам формираат еден добар и напреден тим на Сити, годинава за сега се втори на табелата во Премиер лигата, така да мојш и сам да заклучиш каков тим е моментално Сити, тоа што вие го добивте двомечот во Премиер лигата против нив немора да значи ништо во врска со поените и позицијата на табелата.

Не верувам дека сити можат да го купат Пујол, Чави, Иниеста, Меси доказ на тоа е дека пред еден месец беше испратена понуда до Иниеста од 100 миљони Барселона поштено си одби понудата, исто така и лани го бараа Пујол за некаде 50 миљони и таа понуда им ја одбивме.
Проблемот е други што Арсенал доаѓа во заработка од продажба на фудбалери.

zokiarsenal :

Во првиот Блод кажав една голема вистина, кој може да го предвиди тоа дека квалитетот на Џеко во Сити ке пропадне ?
Во вториот Блод исто така кажав една вистинска песна која во Арсенал се врти може 6 и повеќе години, немате вкусено една почесна титула бар онака очи да си одплакните.
Третото признавам можеби малце претерав само што сакав да кажам дека Арсенал би го продал и најдобриот за пари.

П.с : Знам дека сте навивачи и дека од срце си го сакате клубот, ама помиретесе со моменталната вистина, тоа е така како што ви кажав.
Барем еднаш бидете реални и сложетесе со болдовите што ми ги цитирате.

Ве молам за разбирање, несакам да се расправам.
:pos2::pos2::pos2: За грев детето... Абе, да не си ти, онај од Идол, запаличу пола зграда ? М ?:toe::pos2:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Има интересно видео за првиот ден на Џеко во Сити, пристигнувањето во клубот, тренинг кампот .. :)

F

fantomX

Гостин
Сега пола навивачи на челзи ќе навиваат за сити :icon_mrgr
Ја би на Порто и Андре Виља Боа! :tv:

Па секој си има извор на пари бе. Арсенал ја нема Каталонија зад себе, или некој крал, или некој милијардер. Шо да прај? Додуша огромна грешка е шо ги пуштија сите од „непобедливите“, еден-двајца мораа да останат како искуство за младиот свет по нив, ама то е.

Kajgana Shop

На врв Bottom