BakoMevmedoski
Немирен
- Член од
- 30 септември 2009
- Мислења
- 525
- Поени од реакции
- 55
Е да бе во Арсенал требаше да дојде, ај молимте не им завидувајте на тоа што си имаат пари си купуваат кого што си му сака душата.Отиде јабана уште еден квалитет
Е да бе во Арсенал требаше да дојде, ај молимте не им завидувајте на тоа што си имаат пари си купуваат кого што си му сака душата.Отиде јабана уште еден квалитет
Зошто да им завидуваме на Сити? Да имаше играчи што би можеле да играат прва постава во Арсенал немаше да си го повторат "рекордот" од 2007 со ниеден шут кон голот.Е да бе во Арсенал требаше да дојде, ај молимте не им завидувајте на тоа што си имаат пари си купуваат кого што си му сака душата.
Абе и Коби Брајант нека го земат, таквото ме боли мене за нивЕ да бе во Арсенал требаше да дојде, ај молимте не им завидувајте на тоа што си имаат пари си купуваат кого што си му сака душата.
Милан имаше утакмица вчера. :icon_biggСтварно каде се сите фанови на сити кои што пишуваат само кога сити тепа ? ? ?
:pos2::pos2::pos2:Милан имаше утакмица вчера. :icon_bigg
Милан играше утакмица де. Ама и Барселона изгледа играла куп нешто, то не знаев. :icon_biggГледам фанови на Челзи,Арсенал,Манчестер Јунајтед,а од Сити ни еден нема,што е работава ???
Ко не си фан, шо КУР бараш ти овдеНе дека сум фан на Сити ама ме интересира што кур па вие барате тука?
Фан клуб Леванте, последен пат кога проверив немаше така?
А фановиве на педофилниов клуб се уште бетер кај уште не победија, а буквално ги сквернавеа па уште се курчат
Зошто да им завидуваме на Сити? Да имаше играчи што би можеле да играат прва постава во Арсенал немаше да си го повторат "рекордот" од 2007 со ниеден шут кон голот.
carter :Абе и Коби Брајант нека го земат, таквото ме боли мене за нив
Само ќе ве видам вас како ќе пиштите ко змии, кога ќе му понудат 9 цифрена сума на хобитот ваш
....и да, продолжиси менаџер да си плешиш :smir:
Друже не вртам друг муабет. Еве чим не си разлистал статистика онака јас ќе ти кажам дека околу 38 години немаат Сити победено во гости кај нас. Исто како и Џеко, речиси сите во прв тим им се толку преплатени звезди па ист е случајот, што значи ако сега љубомориме дека си можат, сме љубомореле и тогаш. Епа зошто да љубомориме ајде кажи ми. Зарем сакам да го имам Ричардс место Сања? Јаја Туре место Сонг? Милнер место Вилшер? Бери место Фабрегас? Џонсон место Насри? Па да не правиме муабет за лигушот Тевез..Зошто би сакал него да го имам на местото на доживотниот навивач на Арсенал Ван Перси? Зошто би сакал да имам некој од нападот на Сити кога во две утакмици со нас имаат 0 голови и можеби 2-3 шута. Убаво викаш, не можат да го земат Меси. Епа да би можеле, би им љубоморел тогаш, ме разбираш што сакам да ти кажам?carter :
Натпревари се тие, некогаш тие ве тепаат некогаш вие, можеби сте подобри во меѓусебни дуели против Сити тоа не знам искрено немам разлистано за таа статистика, ама немаш врска од муабетов, мие прајме друг муабет ти кажуваш сасвим петнаесетто.
The Gunners :
Кој си ти да кажуваш за квалитети ??? од кај знаеш дека уште од сега нема да му тргне на Џеко во Сити???
Имаат пари си купуваат, кој ви е крив вас што не ви се отвара ќесето???
Не дека ги бранам Сити, ама вие навивачите од Арсенал овде на форумов највише кењате кој што напрајл кој како напрајл а не гледате за вас и вашиот клуб.
Ако прајме муабет за Квалитет Чамак во Бордо беше Прекрасен, и сеа падвиме на муабетот твој дека и Арсенал ги сери Квалитетите ? ма ајде молимте...
И да, Хобитот наш не е како играчите ваши Коло Туре, Адебајор (<--- Овие намерно зош се во Сити) други да не набројам што си заминале од Арсенал затоа што Титула само на Плејстејшен Можат да видат, Хобитот секоја година има некаква Награда, и клубот негов некаква Титула.
^ Што ми беше муабетов ако не свати, и 477561654841651984361324648152687 миљони да понуди Сити за Хобитот не верувам дека ке си замине, а на вас сити да ви дадат 100 миљончиња ке ви го купат Клубот и Стадионот.
Зош сте продадени души, Арсенал за пара све прави.
П.С : Менаџер и други работи не мешај со Вистина.
Се слагам со постов!! во потполно право си.Друже не вртам друг муабет. Еве чим не си разлистал статистика онака јас ќе ти кажам дека околу 38 години немаат Сити победено во гости кај нас. Исто како и Џеко, речиси сите во прв тим им се толку преплатени звезди па ист е случајот, што значи ако сега љубомориме дека си можат, сме љубомореле и тогаш. Епа зошто да љубомориме ајде кажи ми. Зарем сакам да го имам Ричардс место Сања? Јаја Туре место Сонг? Милнер место Вилшер? Бери место Фабрегас? Џонсон место Насри? Па да не правиме муабет за лигушот Тевез..Зошто би сакал него да го имам на местото на доживотниот навивач на Арсенал Ван Перси? Зошто би сакал да имам некој од нападот на Сити кога во две утакмици со нас имаат 0 голови и можеби 2-3 шута. Убаво викаш, не можат да го земат Меси. Епа да би можеле, би им љубоморел тогаш, ме разбираш што сакам да ти кажам?
И кога не се разбираш како стојат работите во Арсенал, не туку сери. Арсенал нема пари за да направи трансфер од повеќе од 20 милиони, а не дека не сака да го одврзи ќесето.
Друга работа што исере, а што не е така е тоа што викаш дека играчите ќе се продадат за пари. Значи Венгер реши да ги продаде Адебајор и Коло Туре, а не они сами да си заминат. И еве што бидна од Адебајор гледаш? Како и сите што си заминаа од Арсенал со исклучок на Анри. За Коло Туре секоја чест, ама такви беа околностите во клубот, убава понуда, не беше стариот Туре што го знаевме, а и скаран беше со партнерот во одбраната. И кого земавме? Вермален за 12 милиони. Епа џабе Сити ќе даде 25 за некој кога нема да биде подобар од Вермален. Единсвен што сам си заминал е Фламини. Ако толку биле продадени за пари, зошто тогаш 2 години по ред неможете да го добиете Фабрегас? Молете си се вие и оваа да не освоиме ништо, зошто со сигурност и трета година по ред нема да го добиете.