Фан Клуб: Манчестер Сити

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
И armin06, кога Сити победува. За сите тројца важи ова.
Еј, а нешо навивањево за екипи мора да биде као религија, иначе ја сакам убав и интересен фудбал, отсекогаш сум ги гледал Њукасл, после Тотнем, Евертон,А. Вила и секоја екипа шо ќе створи јак тим. Не ми е проблем ни комплекс да имам симпатии кон екипа што вложува во играчи само ради тоа што немала историја. И Слога утре да купи играчи ќе ја гледам и симпатизирам. Има луѓе што сакаат да гледаат убав фудбал.

А на Јунајтедовци очигледно ви смета Сити во секој пост се гледа и сите можат да видат дека ви е криво. Секогаш мислите дека нема да успеат затоа што се викаат М.Сити.

NovaLine

Not an idiot.
Член од
5 јануари 2011
Мислења
228
Поени од реакции
112
http://www.premierleague.com/page/Headlines/0,,12306~2257722,00.html

Roberto Mancini has comfirmed City have agreed a fee with Wolfsburg for striker Edin Dzeko.
99 % Џеко е во Сити. Епа ај честито нека ви е, и нека ги пуни мрежите на Јунајтед.
Џеко не вервам дека би заминал од Волфсбург, ако тој се решил да замини досега веќе ќе играше во Милан...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Оооо одлично, ајде сега и дефанзивци нека донесат уште 3-4 :eek:jea:

Нема иронија во постов, со душа чекам да се подзасилат уште повеќе Сити :smir:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Зашто со душа чекаш ?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Зашто со душа чекаш ?
Константното шалтање на играчи и промена на кадарот, не успева во Премиер, па ни во било која лига во светот. Сепак, Манчини не е тренер кој би можел да однесе клуб до некоја височина :smir:
Како и да е, ги видовме Сити како одиграа против Јунајтед и тоа дома, јас мислев ќе напаѓаат од сите страни а тие дури се бранеа. Се` стана јасно. Така да ама воопшто не ги гледам овие како некоја закана сезонава, следната, можеби, ама сигурно не со жабаров на чело на екипа.

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Константното шалтање на играчи и промена на кадарот, не успева во Премиер, па ни во било која лига во светот. Сепак, Манчини не е тренер кој би можел да однесе клуб до некоја височина :smir:
Како и да е, ги видовме Сити како одиграа против Јунајтед и тоа дома, јас мислев ќе напаѓаат од сите страни а тие дури се бранеа. Се` стана јасно. Така да ама воопшто не ги гледам овие како некоја закана сезонава, следната, можеби, ама сигурно не со жабаров на чело на екипа.
Абе види, велиш дека шалтање на играчи и промена на кадарот не успева, али кога ќе видиш дека имаат можеби и најквалитетен состав во моментов, па и сигурно да дојде тренер од рангот на Џозе ќе ги направи тип - топ ( жабаров тоа не може да го направи ) сигурно и можеш да се запрашаш, па чекај шалтање на составот и носи успех. Јас ти гарантирам дека Сити во следите 3-4 години ќе биде шампион, ти гарантирам. И после џабе им се пари, yeah right.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Да, да, кога веќе го одбрале овој начин на станување конкуренти за титула, мора да се има одличен тренер со авторитет за да се успее. Иначе со тренери како Хјуз и Манчини џабе им е се.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе види, велиш дека шалтање на играчи и промена на кадарот не успева, али кога ќе видиш дека имаат можеби и најквалитетен состав во моментов, па и сигурно да дојде тренер од рангот на Џозе ќе ги направи тип - топ ( жабаров тоа не може да го направи ) сигурно и можеш да се запрашаш, па чекај шалтање на составот и носи успех. Јас ти гарантирам дека Сити во следите 3-4 години ќе биде шампион, ти гарантирам. И после џабе им се пари, yeah right.
Џабе им се парите кога ги троши тренер ко Манчини кој веза нема кој играч му треба а кој не му треба. Мислеше пред година и нешо дека Адебајор и Тевез ќе го однесат до титула, па сега овој првиов ќе го даде за кило патлиџани на некого :smir: Затоа мојот коментар беше таков, дека едвај чекам да се засилат додека е Манчини на чело. Еве ова со тепачкиве, втора тепачка за два месеца, да беа Фергусон или Мурињо тепачиве веќе ќе бараа нов клуб =)

Kostic

Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Џабе им се парите кога ги троши тренер ко Манчини кој веза нема кој играч му треба а кој не му треба. Мислеше пред година и нешо дека Адебајор и Тевез ќе го однесат до титула, па сега овој првиов ќе го даде за кило патлиџани на некого :smir: Затоа мојот коментар беше таков, дека едвај чекам да се засилат додека е Манчини на чело. Еве ова со тепачкиве, втора тепачка за два месеца, да беа Фергусон или Мурињо тепачиве веќе ќе бараа нов клуб =)
Па затоа и јас напоменав и спомнав `` сигурно да дојде тренер од рангот на Џозе ќе ги направи тип - топ ( жабаров тоа не може да го направи ) ``

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.442
Џеко денеска ги поминува медицинските тестови.

P

PewDiePie

Гостин
Ај неможат повеќе да се напнат и да заплачат навивачите на јунајтед дека сити станува противник за почит?:tv: (со пари) вака така ете ги конкурентни за титула се.

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
ајде нека ви е честито!супер играч е Џеко!
уште тренерот да го смените и топ ќе биде !:smir:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.424
Поени од реакции
16.709

Kajgana Shop

На врв Bottom