- Член од
- 1 јули 2008
- Мислења
- 2.031
- Поени од реакции
- 2.047
И armin06, кога Сити победува. За сите тројца важи ова.Има. МанситиФан, Сајтлер.
И armin06, кога Сити победува. За сите тројца важи ова.Има. МанситиФан, Сајтлер.
А ти ако не изкењаш нешто на темава редовно не си жив, гледај си за Јунајтед и уживај на врвот додека можеш.И armin06, кога Сити победува. За сите тројца важи ова.
Да, али треба да имаш некој да го склопи тој состав. А Манчини не ми делува како таков. Што ќе ти е ферари кола без гуми, како ќе го возиш, ќе го гледаш ли само ? )Балотели е промашена инвестиција. Само е оверратед. Интер си направи добар бизнис од Балотели. Алооо толку пари за Балотели па од тоа што сум го гледал не вреди ни 50% од тоа што е платено за него . Инаку Тевез и Џеко да ги имаш напад, а крила Силва и Џонсон тогаш е ептен заебано. Во моментот Манчестер Сити го има најквалитетниот состав во Премиер Лига.
Не коби беЏеко ќе биде најрпомашена инвестиција,бетер од Шевченко.Памтетеми го зборов :smir:
аrmin06 веќе не постои.. Си го смени никот..И armin06, кога Сити победува. За сите тројца важи ова.
Се чини 4-1-5 :pos2:воу воу воу ман сити Џекио го земаат , пааа шо тактика ке измисли сеа Доктор Манчини ? со 4-5 напаѓачи?
Dr. Chase?аrmin06 веќе не постои.. Си го смени никот..
И ај да не бидам офтопик, со среќа нека ви е утре, Х-че да извадите..
Ваљда тој е, не знам точно..Dr. Chase?
Он - Утре очекувам добра игра и 3 гола на Балотели
Де бе а на Челси што им фали...и тие беа како Сити пред неколку сезони па ете ги на врвот на светскиот фудбал.Се разбира дека ке биде најпромашена инвестиција.
Клубот нема проект, нема цел, нема тренер, нема хармонија, нема баланс, нема лидер и најважно нема историја. Има само пари. И толку.
Тимот им е составен само од платеници. Доволен беше коментарот на Тевез дека е згрозен од се околу него. Вештачки сакаат да изградат тим. Тимот се гради многу повеке со мозок, него со пари.
Факт е дека таму нема ниту еден среќен фудбалер.
Жал ми е што Џеко ке биде еден од низата упропастени фудбалски таленти.
Баш ќе го памтам ова, затоа што сметам дека за жал Џеко ќе блесне во тандем со Тевез.Џеко ќе биде најрпомашена инвестиција,бетер од Шевченко.Памтетеми го зборов :smir:
Ајде, ајде не драматизирајте и вие. Екипа се гради на два начина. Или на потешкиот, со носење на таленти каде што притоа треба да се има доста јак менаџер, школа и тренери, или пак на овој начин, со купување на играчи каде што треба да се донесе и добар тренер. Зошто упропастени фудбалски таленти ?Се разбира дека ке биде најпромашена инвестиција.
Клубот нема проект, нема цел, нема тренер, нема хармонија, нема баланс, нема лидер и најважно нема историја. Има само пари. И толку.
Тимот им е составен само од платеници. Доволен беше коментарот на Тевез дека е згрозен од се околу него. Вештачки сакаат да изградат тим. Тимот се гради многу повеке со мозок, него со пари.
Факт е дека таму нема ниту еден среќен фудбалер.
Жал ми е што Џеко ке биде еден од низата упропастени фудбалски таленти.