Фан Клуб: Манчестер Сити

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ако си го гледал натпреварот, ќе знаеш кога се повлекоа Сити. Сајтлер прво се смее на коментарите дека Сити се бранеле цело време, после вика се повлекоа. Хм, не е контрадикторен? :raz:
Вика: Сити се бранеле ЦЕЛО време? Значи не негира дека одреден период од натпреварот се бранеле.Значи нема ништо тука контрадикторно.:toe:
пс:мањебитно дали сум го гледал натпреварот,јас искоментирав дека не е контрадикторен,а не дали точен или неточен исказот.:))

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Вика: Сити се бранеле ЦЕЛО време? Значи не негира дека одреден период од натпреварот се бранеле.Значи нема ништо тука контрадикторно.:toe:
пс:мањебитно дали сум го гледал натпреварот,јас искоментирав дека не е контрадикторен,а не дали точен или неточен исказот.:))
Колку да знаеш само, тоа одреден период, беше најмалку едно полувреме. :)

F

fantomX

Гостин
А шо ако Сити се бранел бре пијајци едни манчестеројунајтедовски?! Да го остај Јунајтед со неговите помочани контри да прај шо му чини? Не ој така работата.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Мислам дека не е убаво во фан клуб на сити да вреѓаш, ко некој да дојде во манутд фан клуб и да ве вреѓа одма ќе скокнете, ко секој, имајте малце разум и за другите.
И јас мислам исто ама прочитај го ти неговиот..пост...мене ми го нарекува фан клубот глуп..ај нека шета...некој со -IQ ќе ми изиграва...
Поштарот...??

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
А шо ако Сити се бранел бре пијајци едни манчестеројунајтедовски?! Да го остај Јунајтед со неговите помочани контри да прај шо му чини? Не ој така работата.
Никој не кажа дека не треба да се брани, финтата беше што ги прават како да играле фудбал ала Барселона цело време.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
До утре сите да умрите, ви ебам скапаните.

F

fantomX

Гостин
Никој не кажа дека не треба да се брани, финтата беше што ги прават како да играле фудбал ала Барселона цело време.
Кој ги прави „како да играле фудбал ала Барселона цело време“? За мене на пример, овие зборој твој се комплетна новост, не сум слушнал такво нешто а уште помалку да сум видел. Баш напротив, добро видов како лешпериве ваши комшиски три натпревари наназад го победуваат Челзи и тоа немаше ни Б од Барселона.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Не да изумрат сите ама Манчини и себичното копиле Џонсон ДА! Да ти ебам кретенот го вади несомнено најдобриот играч на теренот кога се крши мечот и става уште еден деструктивец ко да брани резултат! Не бива вака Тевез да се враќа до половина и да огранизира напад, а напред празно :|, оној неспособниот Санта Круз незнам и зошто влезе. Ама како и да е можеа да водат најмалку два нула да не беше себичен Џонсон во два наврати, а и чист гол му поништија на Тевез.

Ае без грижи ќе има нови 100 милиони фунти за трасфери зимава. :pos2:

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Тевез го вади а го става Бери и јас незнам која му беше идејата?
Адебајор и Санта Круз дефинитивно не се за во тој тим а партнери ќе им се Виеира и Гивен.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Пичка ви материна толку пари фрснавте гол не можете да дадете!!!!
2438 денари.Не се многу али ептен ептен ми требаа.

В

Вори

Гостин
Аматери тешки.
Ама Челзи се уште поголеми аматери со оглед на тоа дека изгубија од нив :kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom