Фан Клуб: Манчестер Сити

B

boki10messi

Гостин
Очекувам овие денови, Ман Сити да го доведе во своите редови Златан Ибрахимовиќ. Се повеќе се шпекулира и во Каталонија и во Англија.

Последните шпекулации се дека Сити ќе прати понуда до Барселона: Робињо+20милиони

Трансферот е остварлив и има големи шанси да се случи наскоро. Сити многу пати потврдија дека го сакаат Ибра, во Барселона дојде нова администрација со нов претседател, кој е многу храбар и одлучен за големи одлуки и трансфери, а и на кормилото на Сити се наоќа Роберто Манчини, кој му беше тренер на Ибра, додека двајцата беа во Интер.

B

boki10messi

Гостин
Ама кога ќе стигне понудата од 80 милиони, ќе заборават сите што зборувале.

Член од
1 јули 2010
Мислења
45
Поени од реакции
4
ГЛЕДАМ ДЕКА СИТИ Е ЗАИНТЕРЕСИРАН ЗА ДРОГБА И ДЕКА ЧЕЛЗИ НАЈВЕРОЈАТНО ЌЕ ЈА ПРИФАТИ ПОНУДАТА ОД 25 МИЛИОНИ ЕВРА.
НО СПОРЕД МЕНЕ НЕ ТРЕБА ДА СЕ ТРОШАТ ПАРИ ЗА 33 ГОДИШЕН ИГРАЧ ШТО СУМ УБЕДЕН ДЕКА НЕМА ДА ИГРА ДОБРО ВО СИТИ

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
ГЛЕДАМ ДЕКА СИТИ Е ЗАИНТЕРЕСИРАН ЗА ДРОГБА И ДЕКА ЧЕЛЗИ НАЈВЕРОЈАТНО ЌЕ ЈА ПРИФАТИ ПОНУДАТА ОД 25 МИЛИОНИ ЕВРА.
НО СПОРЕД МЕНЕ НЕ ТРЕБА ДА СЕ ТРОШАТ ПАРИ ЗА 33 ГОДИШЕН ИГРАЧ ШТО СУМ УБЕДЕН ДЕКА НЕМА ДА ИГРА ДОБРО ВО СИТИ
На што дрога си ? Дрогба,најдобриот стрелец во Премиер Лига за 25 милиони. Ако Туре вреди 25 милиони,Дрогба испод 40-45 милиони нема шанси.
Да беше 3-4 години помлад може и 50-60 милиони.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
А може и 100 ќе дадат за Дрогба.

M

mercenary

Гостин
Па кога може за Џеко и Торес 50-60 милиони зошто да не :toe:
И за Ибра :tapp:
Џеко и Торес немаат 50 години...
Плус,слушнав дека Сити ни 25 не даваат него 20.

Сигурно планираат да играат со 3-2-5 формација..100 напаѓачи имаат плус за уште 200 се заинтересирани..:tapp:

B

boki10messi

Гостин
Само нешто да се напише, не е битно што. Ај кажете ми само 10 од тие 100 напаѓачи кои ги имаат, и 20 од тие 200 за кои се интересираат.
Клубот можеби се интересира само за 2-3 играчи, ама новинарите ги поврзаа со повеќе. А инаку имаат напаѓачи колку и секој клуб. Ама, :toe:, нешто да се напише.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Со кој памет напаѓачи купуваат кога ги имаат Тевез,Адебајор,Робињо,Белами,Санта Круз. Уште се заинтересирани за секој мо жен играч (Ибрахимовиќ,Џеко:tapp: )
Де Јонг го има во тимот,Манчини го зема Виера. Играчи како Туре земаат по 200 000 плата :pos2:
За брзо време ако не освојат нешто Арапиве ке го откачат Сити :toe:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Со кој памет напаѓачи купуваат кога ги имаат Тевез,Адебајор,Робињо,Белами,Санта Круз. Уште се заинтересирани за секој мо жен играч (Ибрахимовиќ,Џеко:tapp: )
Де Јонг го има во тимот,Манчини го зема Виера. Играчи како Туре земаат по 200 000 плата :pos2:
За брзо време ако не освојат нешто Арапиве ке го откачат Сити :toe:
Јок, ќе дадат пари за уште засилувања :pos:

M

mercenary

Гостин
Јок, ќе дадат пари за уште засилувања :pos:
И ти како мене билдаш мислења на темава а? ;)
Да не им ја нарушуваме пријатнава атмосфера на навивачите на Сити(или навивачот,whatever)...уживаат во "тишината" на фан клубов. XD

Kajgana Shop

На врв Bottom