Фан Клуб: Манчестер Сити

B

boki10messi

Гостин
Природна позиција на Лескот е централен дефанзивец, а може да игра и како лев бек.

--- надополнето ---

Од википедија:

Playing position: Centre back / Left back

He plays as a centre-back, though he has played in various other positions across the defensive line, in particular left-back

--- надополнето ---

Боки пак.. Лескот е централен... Бриџ и Силвињо се Леви Бекови :pipi:
Колку за твоја информација, Силивињо не е играч на Сити.:back:

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Еве додаден Лев бек Javier Garrido
А да .... Man City visited the Camp Nou on 19 August 2009 and, having beaten Barcelona 1–0 in a friendly, held discussions about Sylvinho joining them at the end of the month, thereby joining up with countryman Robinho.[10] It was announced on 24 August 2009 that he had signed for City on a free transfer, with a one-year contract ........ On 8th June 2010, it was announced that Sylvinho's contract had expired and that he would be leaving the club, along . Сепак бил изминатава сезона :$...

--- надополнето ---

То ми беше мене за изминатата сезона кој ни беа Леви Бекови... Лескот у живот го неам видено да игра ЛБ ... или Гаридо или Забалета или Бриџ и Силвињо го видов еднаш :)

B

boki10messi

Гостин
Јас ти кажувам. Минатата сезона изигра околу 10 натпревари. Сигурно на 5 играше како лев бек. 100%

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Можеби... еве сега видов имал 18 утакмици за Сити сезонава изиграно.... не верувам ни да се 5 ... како лев бек .. али ко беше Хјуз играше Забалета лево... ко дојде Манчини ... не се повреди нешто Бриџ за да биди приморан да го игра Лескот таму... сепак пак Гаридо Забалета играја како Леви Бекови доста пати...

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Пријателе тешко да најдеш оригинален дрес во Скопје не само од Сити од кој било клуб. ;)

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Сигурен си?? Забалета е десен бек:smir:
Не ме сваќаш... Хјуз го играше некогаш и Лев....али сакам да ти кажам дека Забалета има сигурно појче пати изиграно Лев бек отколку Лескот шо ми набројуваш ти 5 пати и фазла ми викаш....

B

boki10messi

Гостин
Туре премина во Сити од Барселона за оштета од 24 милиони фунти, а потпиша 5-годишен договор според кој треба да заработи најмалку 55.6 милиони фунти.
Така ќе стане првиот фудбалер во Англија кој ја пробил бариерата од 200.000 фунти неделна плата и ги помина моментално најплатените и најголемите ѕвезди како што се Вејн Руни, Френк Лампард, Џон Тери и Стиен Џерард.

Е, ова не ми се допаѓа. Колку и да имаат пари шеиците, не треба толку да се фрлаат. Не верувам дека Јаја е играч кој ќе се задоволи со парите и нема да го покаже очекуваното, ама ова е премногу.:toe:

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Туре премина во Сити од Барселона за оштета од 24 милиони фунти, а потпиша 5-годишен договор според кој треба да заработи најмалку 55.6 милиони фунти.
Така ќе стане првиот фудбалер во Англија кој ја пробил бариерата од 200.000 фунти неделна плата и ги помина моментално најплатените и најголемите ѕвезди како што се Вејн Руни, Френк Лампард, Џон Тери и Стиен Џерард.

Е, ова не ми се допаѓа. Колку и да имаат пари шеиците, не треба толку да се фрлаат. Не верувам дека Јаја е играч кој ќе се задоволи со парите и нема да го покаже очекуваното, ама ова е премногу.:toe:
Malku pojke od premnogu:kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom