Фан Клуб: Манчестер Сити

B

boki10messi

Гостин
Лескот не е лев бек.
Бриџ :pos:
Е, сега ти ќе ми кажуваш каде игра Лескот. Природна позиција му е стопер тоа да, но од 10-на натпревари кои ги одигра за Сити сезонава на повеќе од половината играше како лев бек.
Ако Бриџ не е добар лев бек, тогаш Коларов е добар.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
AJDE KAJ GO NAJDOA KOLAROV ....TOJ DO VCERA NEIGRASE PRV SOSTAV U LAZIO:).
NEKOJ PRASA DALI IMALO CITY FANOVI VO MAKEDONIJA A JA KE MU ODGOVORAM DEKA GI IMA MNOGU CELO MOE MALO NAVIVA ZA CITI ZAEDNO SE SOBIRAME I NAVIVAME
NE SNE PROPUSTILE NI EDEN MEC...VEKE RAZMISLUVAME DA GO POSETIME MANCESTER KOGA KE IGRA U LIGA EUROPA NA NEKOJ NATPREVAR...

GO CITY GO BLUS>

WITH THE POWER OF THE BLUE MOON WE WILL BE 4th next season
Сиве овие играчи само за 4то место? :|

Боље бриши го ова, да те прочита некој што не се разбира од фудбал ќе помисли Пеле и Марадона играат во ПЛ.

B

boki10messi

Гостин
Абе догодина одиме на шампионска титула.:pipi: :pehar:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.012
Ако, смеј се. Не е на клупата Марк Хјуз, со сите да играме нерешено. Лани и на Челси им се смеевте, ама на крајот останавте со прстот во уста.:devil3:
:tv:

Него, едно не ми е јасно...од кога Барселона игра у ПЛ? :raz:

Едит: упс.. Па ти си бил и за Сити бе...ааа така кажи, ама немој да те снема од коа ќе почне сезоната.. Оти сеа, најјаки се они, за време на трансфер периодот де :icon_mrgr

--- надополнето ---

Иначе МанСитиФан ме изнасмеа...:pos: Ај, може и ќе освоите 4то место.. Кое искрено по малце и сакам да го освојат..сакам да видам како ќе изиграт у ЛШ, ама ае лани не успеавте..сеа with the power of the blue moon ќе биде и тоа :icon_lol:

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Сиве овие играчи само за 4то место? :|

Боље бриши го ова, да те прочита некој што не се разбира од фудбал ќе помисли Пеле и Марадона играат во ПЛ.
Џену провери овој Торпедо да не е... :pos:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ако, смеј се. Не е на клупата Марк Хјуз, со сите да играме нерешено. Лани и на Челси им се смеевте, ама на крајот останавте со прстот во уста.:devil3:

А па сега имате стратег у пи*ку матер.

--- надополнето ---

:tv:

Него, едно не ми е јасно...од кога Барселона игра у ПЛ? :raz:

Едит: упс.. Па ти си бил и за Сити бе...ааа така кажи, ама немој да те снема од коа ќе почне сезоната.. Оти сеа, најјаки се они, за време на трансфер периодот де :icon_mrgr

--- надополнето ---

Иначе МанСитиФан ме изнасмеа...:pos: Ај, може и ќе освоите 4то место.. Кое искрено по малце и сакам да го освојат..сакам да видам како ќе изиграт у ЛШ, ама ае лани не успеавте..сеа with the power of the blue moon ќе биде и тоа :icon_lol:

Подобро и за вас, а и за нас да не освојат.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
AJDE KAJ GO NAJDOA KOLAROV ....TOJ DO VCERA NEIGRASE PRV SOSTAV U LAZIO:).
NEKOJ PRASA DALI IMALO CITY FANOVI VO MAKEDONIJA A JA KE MU ODGOVORAM DEKA GI IMA MNOGU CELO MOE MALO NAVIVA ZA CITI ZAEDNO SE SOBIRAME I NAVIVAME
NE SNE PROPUSTILE NI EDEN MEC...VEKE RAZMISLUVAME DA GO POSETIME MANCESTER KOGA KE IGRA U LIGA EUROPA NA NEKOJ NATPREVAR...
Обавезно друже да си стаил слика од армадата на фанови на Сити од кај тебе од населба, по можност со дресови и др. реквизити:pos: Дури сега ќе почнат да никнуваат фанови на Сити како печурки што нели навиваат за клубот од 98 година.

Член од
1 јули 2010
Мислења
45
Поени од реакции
4
боки да не се лажеме нема шанси за титула оваа сезона,туку гледај да освоиме 4то место па да дојдат некој топ класа играчи ...
Тимов може да се распадне за еден ден ако сопственикот му пукне филмот и си замине :) затоа приоритет е 4тото место

With the power of the blue moon we will be 4th next seasson

В

Вори

Гостин
Во ЛШ гарант ќе играат наредна сезона.
Ама пред Челзи,Арсенал и Јунајтед нема шанси да бидат.
4-то место..
Е тек после,коа ќе станат ѕверки со играчи и остало,може да ги гледаме како конкуренти за титула.

Туре,Силва,Боатенг не се ни малку слаби играчи.
Сигурен сум дека ќе земат уште некој..ко Коларов на пример.

B

Beck's

Гостин
Cestito novoto zasiluvanje,City samo sto angazirase ekstra fudbaler.Zal mi e sto go pustija Toure,ke zalat Barca za ova siguren sum

Kajgana Shop

На врв Bottom