Фан Клуб: Манчестер Сити

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
брао СИТИ ЅВЕРОЊИ !

иако е вештачки оформен тимов, сепак ми е многу драг од екипите на островото, веднаш после чеканите :pipi:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.942
Поени од реакции
23.426
брао СИТИ ЅВЕРОЊИ !

иако е вештачки оформен тимов, сепак ми е многу драг од екипите на островото, веднаш после чеканите :pipi:

Баш, мене ми се исто симпатични сеа од кога мојот омилен англиски тим е во втората лига.
Манчо одлично стартуваше, но ќе видимо како ќе се понаша неговиот тим со некој појак противник.

Тевез гази еј :vozbud: Ах Ферги, Ферги што пропушти

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Сити се закон сезонава! Тевез легенда! :toe:

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
http://www.time.mk/read/98947f9b9f/126466756e/index.html

Рекорден Старт на Манчини во Сити... само така продолжи царе..... заедно со Тевез да газиш.... :))) Гледам полека полека се повеќе и повеќе фанови има за Сити :))):smir:

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.566
Интересни ми се Сити за глеање, сакам да разбијат малце монотоност во „Големата четворка“. Како што тргнале догодина ако донесат уште некој посериозни засилување пред се во одбраната, може да се очекува дека и ќе го сторат тоа. :)

Ф

Фил Ајви

Гостин
be sure they will :)

На Манчини не му е важна табелата моментално туку неговиот тим да продолжи со добрата игра и на крај сето тоа да биде наградено/да вроди со плод.

Инаку Адебајор нема да биде форсиран да игра се додека не биде психички спремен после нападат врз екипата на Того.

Бркаат некое лево бекче.

Наредна играат со Евертон во сабота на Гудисон Парк.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Баш, мене ми се исто симпатични сеа од кога мојот омилен англиски тим е во втората лига.
Манчо одлично стартуваше, но ќе видимо како ќе се понаша неговиот тим со некој појак противник.

Тевез гази еј :vozbud: Ах Ферги, Ферги што пропушти
Тевез е двапати подобар играч од тој Бугарот. За што ли дадоа само 35 мил евра.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Бугарот неможе да се равни со Бенџани а не па со Тевез.:toe:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Тевез е двапати подобар играч од тој Бугарот. За што ли дадоа само 35 мил евра.
ех, Ферги тоа му е дефинитивно најдебилниот потег, плати 38 мил. за кречото Берба, а го пушти Карлито кој е минимум 6 пути боље, а и воедно е помлад.

иначе мислам дека овој пат Сити ќе кикснат на плавиот Мерсесајд...

Член од
20 декември 2009
Мислења
100
Поени од реакции
3
манчестер јунајтед - манчестер сити 0:0 на полувреме али добро е овој резултат ви одговара

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
и да испаднете од купот ич да не ве гајле...тевез им даде 3 гола...во 2 утакмици .. ги уби тотално :pos2::pos2: колку ли само жалат за него :baeh:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.868
Поени од реакции
11.550
чао цигани...35та година веќе...:pusk:
и до вашите "навивачи" што ги нема!

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
и да испаднете од купот ич да не ве гајле...тевез им даде 3 гола...во 2 утакмици .. ги уби тотално :pos2::pos2: колку ли само жалат за него :baeh:
Незнам за другите али јас ич не жалам што си отиде од Јунајтед и ни даде 3 гола.

Kajgana Shop

На врв Bottom