Фан Клуб: Манчестер Сити

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Епа што да се каже освен , повеќе среќа следниот пат... лично сакав да победи Сити како прво поради играњето на Туре во Сити... а и секако поради ривалството со јунајтед ... но сепак тим се прави со игра,уигравање,достојност,тренер не со пари за 1 сезона :helou:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.992
и да испаднете од купот ич да не ве гајле...тевез им даде 3 гола...во 2 утакмици .. ги уби тотално :pos2::pos2: колку ли само жалат за него :baeh:
Eте плачам сеа за Тевез..Иначе каде не уби?? Ко шо памтам они испаднаа,така да џабе му е,пак го испуши на крај..како и цела ебана сина половина на Манчестер!

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Манчини нели веќе резервиравте карти за во финалето ? :pos2: :pusk:

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
сити можат да одат да се санкаат по снегот и да ги гледаат ѓаволите како тепаат се живо и диво:baeh:

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
сити можат да одат да се санкаат по снегот и да ги гледаат ѓаволите како тепаат се живо и диво:baeh:
не ми е јасно само кого провоцирате...кога нема навивачи на овој форум ...хаха или можеби има 1 или 2..сите тие други се симпатизери

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
не ми е јасно само кого провоцирате...кога нема навивачи на овој форум ...хаха или можеби има 1 или 2..сите тие други се симпатизери
Све станува јасно кога ќе го видиш никот на тој кој ја започнал темава

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ги провоцираат духовите..или сами себе се провоцираат :pos2::pos2::pos2:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.868
Поени од реакции
11.550
Кој е прав навивач на сити, нека пише да го видам!
Или само исфрустрирани дечишта, на кои кога им губи тимот се крстат во парите на овие лузери!

@Iceboy другпат не ни честитај победи во наш фан клуб, па после овде јади бурек за тоа на кој што му е достижно/недостижно, преку глава ми е од дволичњаци!

viola

FORZA VIOLA
Член од
3 февруари 2008
Мислења
485
Поени од реакции
11
Respekt za mancester city, igraa so srce
tevez zver najgolem !!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон