Фан Клуб: Манчестер Сити

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.903
Поени од реакции
30.834
Mislam deka Mancini ke ima odlicni fudbaleri na raspolaganje i deka arapite nema da trosat na zasiluvanja zimava.:vozbud:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Кога ќе ги донесе овие сите нек ами се јави!:haha:
Абе и за Перез зборевте (ај да не цитирам сеа) 95% од вас се утепаа од смеење коа слушнаа дека може Роналдо, Кака, Бензема.... да ги донесе во еден трансвер период. Со ова несакам да кажам дека Сити ке ги донесе овие играчи, но полека, не брзајте.:smir:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Добро бе што мисли овој 11 напаѓачи ли да вади на терен????? Абе засили одбраната таму торко 4-3 ви се сите утакмици оваа сезона не е проблемот у напаѓачите тоа одбраната швајцарско сирење ви е од сите примате голови... Ја да сум на Мансини местото ќе глеам да донесам некој од одбраната. А и мислам дека ќе донесе некој од Италија он у Сити

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Абе и за Перез зборевте (ај да не цитирам сеа) 95% од вас се утепаа од смеење коа слушнаа дека може Роналдо, Кака, Бензема.... да ги донесе во еден трансвер период. Со ова несакам да кажам дека Сити ке ги донесе овие играчи, но полека, не брзајте.:smir:
Јас не сум кажал ништо во врска ти ова што го спомна:toe: Инаку да не збориме безвезе колку и да имат пари далеку се од успеси а и на некои играчи не им е исто дали ќе одат во Сити или во Реал сепак овие два никогаш нема да се сито барем според мене:toe:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
од овие четворица едино Анри може да дојде, а и тоа тешко... не му се потребни напаѓачи имаат една од најсилните навални линии, Санта Круз,Белами,Аде,Тевез,Робињо... се зезнаа шо го шитнаа Дан, партали праи сеа дечкото во Вила... потребен им е централен бек ништо поише..

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Јас не сум кажал ништо во врска ти ова што го спомна:toe: Инаку да не збориме безвезе колку и да имат пари далеку се од успеси а и на некои играчи не им е исто дали ќе одат во Сити или во Реал сепак овие два никогаш нема да се сито барем според мене:toe:
Не посочив кој, реков голем процент. Исто како сега тебе не ти се верува за овие играчи, не им се верувало и на фановите на Милан и Манчестер дека ке им ги земат најдобрите. А за тоа дека не е исто Реал и Сити, не е. Али на некој парите му се битни само, па не верувам дека многу многу ке размислува.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Се чудам на огромната бројка на фанови на кои Сити им е приоритетен и најомилен тим во фан клубов (glimpse of irony :smir:)

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
ете го Сити со нов тренер на клупа... ова требаше уште во Јуни да го напраат, сеа ќе имаа сигурно 35-38 бода.

I

InF3cTeD

Гостин
2-0 Манчини рипа од срека:smir:
па како да не рипа од среќа...прв натпревар му е на клупата на Сити и веројатно ќе ја оствари и првата победа со новиот клуб,добар почеток има ќе видиме како ќе се снајде понатака.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
ете го Сити со нов тренер на клупа... ова требаше уште во Јуни да го напраат, сеа ќе имаа сигурно 35-38 бода.
Е добро де џони,прва утакмица е. Вака почна и Хјуз а и многу тренери почнуваат вака на првата. Почекај да видиме понатака.

Kajgana Shop

На врв Bottom