Фан Клуб: Манчестер Сити

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Ај објасни ми ја историјата за време на Зола и успесите :tapp:
И што имаше тоа врска од кога ги превзема Абрамович ... им смени нешто тоа многу?
Единствен проблем ќе им биде што ќе немаат респект од никого Сити а и незнам судиите како би се однесувале спрема нив!
Изгледа според овој пост фудбал гледаш од 2007 па навака. Прочитај дали пишав дека имале историја и традиција или дека земале трофеи иако имаат. Само тоа го зедов за пример и споредба, али некој не ја сфаќа поентата на постовите туку само онака ги чита:smir:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462
Изгледа според овој пост фудбал гледаш од 2007 па навака. Прочитај дали пишав дека имале историја и традиција или дека земале трофеи иако имаат. Само тоа го зедов за пример и споредба, али некој не ја сфаќа поентата на постовите туку само онака ги чита:smir:
Не бе 2007ма не ја следев лани чат пат иначе каде 2007ма имам гледано неколку пати по комшии нема смисла секој викенд да им досаѓам дома за да гледам фудбал а знаеш како оскудација криза нема секој телевизор:helou:

Едит: Што ти текна на таа 2007ма тешка година :(

F

fantomX

Гостин
кеш + ЛШ, тоа е добитната формула за нив. :smir:
И мозок. Па добро бе, оти го заборавате глупердата од Хјуз? Раниери е подобар тренер од него, тоа го тврдам и тешко нешто да ме разувери. Со Раниери не титула (сигурно не), ама врв на табела да. Сити има страшни играчи, ама атмосфера која доаѓа и од самите тренери, нула.

Aбе сакал нејкел, ке конкурираат за титула а за година две ке бидат и главни конкуренти .
Зависи, и менталитет треба.

Челзи најмногу трошеа под капата на Раниери но завршија втори, потоа Мурињо ги зема и почнаа да газат во Англија, незнаеа да примат гол а не па да загубат . :toe:
Мурињо ко малку да трошеше ебаго, само е шампион, за разлика од Раниери. Не ми накревај нерви, Буларуж пред Алекс еј, Малуда за Робен (кој сакутинг), девет надопирливи...

Нека тера Хјуз, алал му вера, само да се врати Торес кај Ливерпул, друго ќе биди. Па и неверојатниот Лука Модрич, Тотенхем ќе ој погоре од Сити. Go Sparky! :pos2:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.213
Поени од реакции
46.478
Реков бе fantome за Хјуз, не си ме дочитнал : . . . само имаат катастрофален тренер, ужас, хорор филм .

Затоа го спомнав Капело во еден наврат, ништо чудно по СП да седне на нивна клупа, и онака доволно време помина во Англија за да го научи стилот на игра таму .

Тачно, менталитет, али истиот да започнува од оној, кормиларот а истиот да не е Хјуз, све остало ке си дојде на свое место . :toe:

А за Мурињо, тачно, влечеше погрешни потези ама пак, се паѓаше во вода кога на крај ке донесеше титула ( исто и со Кварезма беше :) ), знаеме и ја и ти зашто не ја освои истата во третата сезона, нема потреба тоа да се разглаба на темава .

N

navivacka

Гостин
^Јас колку што имам слушнато за Капело дека ке се повлечи од функцијата тренер после СП 2010,незнам колку е точно ова.

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
ау ау ау Де Јонг денеска кој ЦАРРРРРРРРРРР!

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Се јавија конечно навивачите на Сити уф т.е. Милан :turn:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.942
Поени од реакции
23.426
Ај види поубаво над мојот пост чив навивач пиша.
И шо ако се јавил ??

Имаш ти некој проблем со тоа ? Не смеат луѓето овде да искажуваат симпатии кон некој одреден клуб ??

Ја сум навивач на Милан, но во секоја лига си имам по некој омилен тим како Волфсбург, Валенсија и тн.

Некои од вас ( посебно навивачите на Арсенал 4 ) што ве боли што има уште една јака екипа у Англија тоа е ваш проблем, фан клубов не е за лечење фрустрации на навивачите на "големите" англиски екипи, туку за екипата на Сити, нејзините фанови, и симпатизери, или едноставно гледачи кои имаат да коментираат нешто во врска со самиот тим.

Затоа молиќу фино измарширај одавде.

Иначе мислим дека Сити ќе извлече нешто од утакмицава, т.е ќе им тргне малце и ќе им се врати самодовербата, и со една серија добра да се вратат у борба за едно од првите 4 места. Баш би сакал Сити да влезе у ЛШ. Со место во ЛШ и со тие финансии во летниот преоден рок биќе весело :vozbud:

Член од
14 февруари 2008
Мислења
1.010
Поени од реакции
12
И шо ако се јавил ??

Имаш ти некој проблем со тоа ? Не смеат луѓето овде да искажуваат симпатии кон некој одреден клуб ??

Ја сум навивач на Милан, но во секоја лига си имам по некој омилен тим како Волфсбург, Валенсија и тн.

Некои од вас ( посебно навивачите на Арсенал 4 ) што ве боли што има уште една јака екипа у Англија тоа е ваш проблем, фан клубов не е за лечење фрустрации на навивачите на "големите" англиски екипи, туку за екипата на Сити, нејзините фанови, и симпатизери, или едноставно гледачи кои имаат да коментираат нешто во врска со самиот тим.

Затоа молиќу фино измарширај одавде.

Иначе мислим дека Сити ќе извлече нешто од утакмицава, т.е ќе им тргне малце и ќе им се врати самодовербата, и со една серија добра да се вратат у борба за едно од првите 4 места. Баш би сакал Сити да влезе у ЛШ. Со место во ЛШ и со тие финансии во летниот преоден рок биќе весело :vozbud:
Imas golem problem so Arsenal

Kajgana Shop

На врв Bottom