Retro active

• Креатор на темата Креатор на темата Tutkar
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да не знае некој дали ке се продаваат карти на саем вечер, и колку пари ќе се?
Да, ќе има на билетарата на Скопски Саем по цена од 200 денари. Барем според она што го пишуваше по сајтови и весници деновиве.

Имаш во цвеќарата Розе во веро 2 (тафталиџе) и во југотон за 150 и како што кажа Тончи на врата се 200...:smir:

Бреј, многу ретроактивна младинава.
Ако, ако, па пишете послем рецензии, јас за жал нема да одам, всушност и онака имаф планирано за друго место, ама поради здравствени причини ќе останам дома :cry:

Журката беше ЛУДИЛО!!! Сите што не отидоа ке се каат дебело:baeh:
Ги видов ацид и земзела добро се забавуваа:pos::pos:

Многу убаво си поминав! Искрено, мислев дека големата гужва ќе ми пречи, ама ич не ми го расипа расположението. Баш напротив, се видов со многу луѓе што ги немав видено одамна и им се израдував. Музиката не ме воодушеви, ама ми се допадна. Се изнаиграв! Одамна не сум си поминала така добро на забава од тој тип.

Најдобра журка евр! Отидов меѓу најпрвите (во 10), со супер друштво, и останав до 4! Добро е што не се буткавме во гужвата, туку си имавме масичка горе, ама и така никој не седеше.:icon_lol:

Музиката ептен ми се погоди, нозеве ми умреа од рипање, а гласните жици ми се трајно оштетени од пеење и повремено вриштење (јебига, алкохол :icon_lol:)

Ептен супер си поминав!!! Закон друштво, закон журка. Сме се изнаиграле. Песните беа ОК, очекував млаце повеќе хитчиња ама пак - Супер беше:noguljubamdaveslam:

Најдобра журка евр! Отидов меѓу најпрвите (во 10), со супер друштво, и останав до 4! Добро е што не се буткавме во гужвата, туку си имавме масичка горе, ама и така никој не седеше.:icon_lol:

Музиката ептен ми се погоди, нозеве ми умреа од рипање, а гласните жици ми се трајно оштетени од пеење и повремено вриштење (јебига, алкохол :icon_lol:)

Факин ВИП пипл...

:pos:

Супер си поминав :je: јас после литро J&B и некое пиво кај другар дома ми беше тоПови. :cug:

Не беше лошо, песните беа ок, сакам таква музика многу, во крвта ми е, али најубавата половина од мене не беше таму и некако глупаво се чувствував и ми фалеше прееееееееемногу, па неможев да останам, неправедно беше... и си отидов накај 12:30 дома бев... а и плус тоа сабајлево требаше да станам во 6:30, работа на почек...:(
Бев со друштво и не беше нешто лошо, али сепак не е то то...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom