Кој сака да биде срам на телевизија/милионер/сеедно?

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Така е. И мене многу ме нервираат нерешителни луѓе. Ем не го знае прашањето ем се мисли 5 саати.

И ме нервираат луѓе од јавна администрација... 500 пати ќе сврти од работа и нормално е компјутерот нив да ги исфрли. Корупција бе, што да ти кажувам.

И ме нервира Серпико што не даа коментар за мојот настап исто... Кој намќор сум значи се ме нервира :pos2:

Р.Ѕ. Кој ти е татко Џену?
Кога е реприза? :vozbud:

Сега играм „Милионер“ на официјалната страница, и пишува дека во првиот циклус имало 122 955 повици, а ако се помножи по 59 денари од повик, се добиваат 7 254 345 денари, што значи операторите и А1 добро се опариле :tv:
Треба да се напомене дека се доделени вкупно 6 954 000 за добивки во минатата сезона.

Сега играм „Милионер“ на официјалната страница, и пишува дека во првиот циклус имало 122 955 повици, а ако се помножи по 59 денари од повик, се добиваат 7 254 345 денари, што значи операторите и А1 добро се опариле :tv:
Треба да се напомене дека се доделени вкупно 6 954 000 за добивки во минатата сезона.
[SIZE=+1]7 254 345 - 6 954 000 = 300 345
[/SIZE]
[SIZE=+1]
[/SIZE]

Само толку малце бе???
За грев:vozbud:

Оф леле... која брука беше ова со џокерот што пробуваше да го одговори прашањето барајќи на нет :pos: ќе го цитирам Трендо:

Дајал-ап има брат ти бе?

Па му се погоди на Трендо да го ремети.

Дечкото работи во ти-хоум, а Трендо како што знаеш си е Он тел. :)

Има еден добар сеа, 500 000 освои, иде на 1 000 000 плус има публика уште. :vozbud:

Браво за тој Велешанецот.Играч каков што ретко се гледа кај нас.Криво му е сигурно зашто се откажа на 13-то, а го знаеше.Не ја ни искористи публиката зашто знеше за какви трупови станува збор.А тој вториот си ја испи водата и се скапа ждригање и смеење:pos:

..Браво, пола милион, а знаеше за милион.Штета , Ретки се како него.Лее последниов, Једино што занеше да ждрига и смее...Неубоо!!

И ме нервира Серпико што не даа коментар за мојот настап исто... Кој намќор сум значи се ме нервира :pos2:

На Hi5 имаш коментари за настапот бе :))))

Маестралниот Гац.
Нареден пат повеќе :)

А тој после велешанецот сам збори и сам си се смее не престана само така.Добро што му остаиле вода оти жеден ќе останеше.Изглеа вода не му даваат дома.

Овој Филип е помал син на надалеку познатата проф. Ачкоска. ЈБТовци добро знаат за кого зборувам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom