Кој сака да биде срам на телевизија/милионер/сеедно?

Член од
7 јануари 2008
Мислења
276
Поени од реакции
13
Абе човекот доктор па и од докторска фамилија плус и го прашаа што е космополит а овој се мислеше пола саат,немав нерви да продолжам да го гледам.

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
:pos2:
no comment,
ama stari luge da ne ja znaat azbukata, toa nikade go nema

kako moze covek sto zavrsil informatika da ne znae deka zebrata zivee samo vo afrika?
За азбуката во ред
Ама за второто...Па што ако завршил информатика.Во информатиката не се обрнува внимание на географија..природни науки да кажам итн.
Ама сепак би требало да се знае.

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
Денес ме пукна од смеење на милионер еден дечко од електро факултет :pos: уште на право прашање ќе утнеше за малку, не ми се верува дека не знаеше да одговори на прашањето: Кога ќе се удриме, викаме дека ќе оди на...кутрето, со останатите понудените опции мачето, мечето и зајачето.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Денес ме пукна од смеење на милионер еден дечко од електро факултет :pos: уште на право прашање ќе утнеше за малку, не ми се верува дека не знаеше да одговори на прашањето: Кога ќе се удриме, викаме дека ќе оди на...кутрето, со останатите понудените опции мачето, мечето и зајачето.
Немаше да утне за малку. Тој утна! Два пати!! :pos::pos::pos:
Прво кажа “маче“ Трендо му кажа не, после “кажа“ зајче Трендо пак му кажа не и од трета погоди. И третото да го утнеше пак ќе го оставеа да игра.
Ете го дочекавме и тоа :pos: А од кај па да знае дечкото. Освен што студира на Електро, од дома не излегувал, филмови не гледал, постари не слушал... А сака да биде милионер :pos:.

BTW дали пратевте брзи прсти: Само на двајца им успеа да склопат “се посврши сербез донка“.

Треба играчи како жената што освои 125 000, и тоа многу такви, ако сакаат овој квиз да заличи на нешто.

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
МИЗЕРИЈА.
Само жената сега шо игра ја поштувам , друго ништо.Абе колкави магарина се , јас повеќе од нив знам:pos:

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
А добро му беше и она "а" после секое прашање од Трендо.:pos2:

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Мене ме мизнасмеа кога се мислеше помеѓу друид и андроид:pos: :pos: :pos: а на електро е човекот:nesvest:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
А знаев дека некаде се учи за андроиди... само не бев сигурен дека е на Електро. И дипломска работа им е градење на спејс шатл кој развива Ворп 9. Штета, досега само Кирк и некои студенти за размена од планетата Клингон го имаат завршено факултетот, инаку досега ќе колонизиравме и други планети...

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Мене фаворит ми е медицинарот кој не знааше што е космополит и кој од опциите граѓанин на светот, сограѓанин и малограѓанин, веднаш ја отфрли точната оција и претпоставуваше дека тоа е сограѓанин:icon_conf

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Ама оној од Електро...Не знаеше ако си болен дека ќе ти помине како на кутре.Па уште почна со елеминирање и за малку немаше да погоди.Срам!:nesvest:

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
"Не знам дали Русија некогаш била царство"???????????:nesvest: :tapp:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Играч: Кај е спортскиот аеродром Аџи тепе ???
Пријател: Еј а уште колку време има ???
........ помина времето.........

edit:
уште еден бисер
Играч: Каде во Швајцарија е седиштето на Светска фудбалска федерација..
Пријател: Во Нион :pos2:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Хахаха, за прашањето со Аџи Тепе не ми јасно како не можеше да го знае, или ја сум од Куманово па лесно ми е?
Се откажа баш на тоа прашање...
А братучед му ама му помогна....прашува уште колку време има. :)

Има бисери и секогаш ќе има со вакви играчи. :)

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
Најталентован тип досеа, беше еден постар тип, што бил Панкер, ако се сеќава некој, на какви лесни прашања се изглупира...

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
Најталентован тип досеа, беше еден постар тип, што бил Панкер, ако се сеќава некој, на какви лесни прашања се изглупира...
дада, колку пара прават 4 тенисера? па не знам, не сум по тенисот.

Kajgana Shop

На врв Bottom