Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos: Ај сите над аватрачето пишете Male/Female не иде веќе вака :)

Иначе atanase сигурно ги имаш тестовите беа закачени тука, тие слики од тест што беа, ако ги немаш кажи ќе ги побарам низ форумов ме мрзи да ги аплоудирам пак :)

Аха ок ги имам тие ... Тоа е ланскиот испит или?

:pos: Ај сите над аватрачето пишете Male/Female не иде веќе вака :)

Иначе atanase сигурно ги имаш тестовите беа закачени тука, тие слики од тест што беа, ако ги немаш кажи ќе ги побарам низ форумов ме мрзи да ги аплоудирам пак :)

ја ги неам, иначе мислам дека поише би ти се исплатило да го уплоудираш па него да ги бараш.... мое мислење

aj ve molam nekoj ako znae za ispitot MARKETING MENADZMENT kakov e....crtki, nabrojuvanki treba ili na sto najmnogu da se obrati vnimanie?
Ima li nekoj sto znae?
Tnx.

Има резултати Е-бизнис од испитот и од тие само по еден колоквиум што полагаа... резултатите по крш амин! Да не има некој информација од сигурни извори со колку ќе се поминува?!

Има резултати Е-бизнис од испитот и од тие само по еден колоквиум што полагаа... резултатите по крш амин! Да не има некој информација од сигурни извори со колку ќе се поминува?!
Jas go prasav Mijalce so kolku se pominuva, mi rece 50% znaci 30 boda e granicata :)

А оцени, знае некој кога ќе се впишуваат ? (е-бизнис)

Дали некој знае некој што држи приватни часови (спремање) за осигурвање на економски ? Пратете ми мобилен/име во ПП.
фала

aj ve molam nekoj ako znae za ispitot MARKETING MENADZMENT kakov e....crtki, nabrojuvanki treba ili na sto najmnogu da se obrati vnimanie?
Ima li nekoj sto znae?
Tnx.

SOMEBODY ????

Aj nekoj kolega neka kaze so treba da se uci statistika od 14 tema - Analiza na vremenski serii?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom