Tema sama si odbiras, asistentot ti ja odobruva i ti dava potpis , uste li so ovie seminarski za "potpisi"Кога се пријавува семинарска, онаа што е за во индекс, темата МОРА асистентите да ја одберат... или можам сама да си изберам тема?!???

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tema sama si odbiras, asistentot ti ja odobruva i ti dava potpis , uste li so ovie seminarski za "potpisi"Кога се пријавува семинарска, онаа што е за во индекс, темата МОРА асистентите да ја одберат... или можам сама да си изберам тема?!???
Tema sama si odbiras, asistentot ti ja odobruva i ti dava potpis , uste li so ovie seminarski za "potpisi"![]()
Кој ке биде добар што иде на вежби статистика да ми даде решени примери од задачи да ископирам или да ми прати на email бидејки као вонреден студент слабо ми иде по дома учење. И дали некој знае дали има негде решена збирка задачи или така нешто или некој што спрема статистика или некој да ми објасни задачиве што има повише време пошто се мрднав :se_ molam:se_ molam:se_ molam
Јас сум е-бизнис кај Калина али нема везе може и од кај професорот што се
Ќе ги замолам постариве колеги да не упатат за Економика,какви се прашањата,има ли прашања од типот според овој,според оној ....
Пошо се ми изгледа некако општо,не знам како да учам![]()
Koj e сајтот каде што ги има прашањата по е-бизнис колеги? :sport2:
Ako ti se potpisala na index ne znam sto da ti kazam , podobro napraj ja taa tema :smir:Јас пријавив семинарска кај Николина (на Митре асис) и и кажав МОЈА тема што мислев,а она ми даде по нејзин избор и ми рече дека она одлучувала за тема:uvo:
Ке можам сеа да се префрлам кај другата асистентка?Оваа ми се потпиша веке во индекс, ама мислам дека не би било проблем или сепак е ??? ? ? ?
kakov e kolokviumot? kakov tip prashanja se pagaat ? spusta li granica ?
dali pusti spisok za zapisuvanje na kolokvium ili si zima spisok od studentski prasanja ? i za seminarska do koga moze da se priajvi ?
Да... нигдеЗнае некој кај можат да се симнат тестови од Економски (они со заокружување и со дополнување)?