Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
колеги има ли некој материал за 1 кол менаѓмент на мал бизнис

На огласната табла на списокот за полагање има други датуми за трговско право и е-бизнис.Трговско е на 5 март а е-бизнис на 6 март.

колеги има ли некој материал за 1 кол менаѓмент на мал бизнис

Книгата не ти е доволна !!! :)

Ај нека не оправи некој МАТЕМАТИЧКИ МЕТОДИ на факултетов зашто никој не ја следи професорката,сите се надеваат на вежби а од вежбите ни трага ни глас зашто нема асистенти а уште помалку демонстратори...како било лани прелани???:jaj:

Секоја година е исто никој нема МУЖ да биде демонстратор и поради тоа сами се снаоѓаме иначе лесно поминат предмет мислам треба да ти биде релаксација :) за детали и материјали повели на пп позз

kakov e kolokviumot? kakov tip prashanja se pagaat ? spusta li granica ?
dali pusti spisok za zapisuvanje na kolokvium ili si zima spisok od studentski prasanja ? i za seminarska do koga moze da se priajvi ?
Колоквиумот е ист како менаџмент (за нијанса полесен), прашањата се на ист начин... лани на првиот колоквиум спушти граница на 40 поени, но на третиот зачисти троа од студентите... Тие што се квадрат (а можеби и вонредни, не сум сигурен) треба да се запишат на список кај Столе... За стручни трудови (со и без презентации) треба да имаш тим од пет члена и да му испратите e-mail на Столе со тема, студенти и број на индекси... и то, ќе чекате да ви ја потврди :)

Kolegi kako e Teorija na odlucuvanje na kolokvium? Kolku e granica i dali ja spusta i od kakov tip mu se prasanjata? Zs vo knigata na dolgo i siroko e sve napisano taka da pretpostavuvam treba da se filozofira prilicno ili? I toa na cas sto go pisuvame go bara na kolokvium ili samo od knigata...fala:smir:

Кога се пријавува семинарска, онаа што е за во индекс, темата МОРА асистентите да ја одберат... или можам сама да си изберам тема?!???

На огласната табла на списокот за полагање има други датуми за трговско право и е-бизнис.Трговско е на 5 март а е-бизнис на 6 март.
Па нели основи на е-бизнис на 27-ми февруари полагаме? Или направиле измени??

Па нели основи на е-бизнис на 27-ми февруари полагаме? Или направиле измени??

Е ајде де и јас така мислев дека ќе биде на 27 февруари ама по се изгледа направиле измени.
Утре веројатно ќе каже професорот што и како:toe:

i na oglasna pishe deka na 27mi ke polagate :)

Пише основи на е бизнис 1 -06.03.2010.Последен предмет е на тој список.
На истиот список пишува економика на 1 март, статистика на 2 март и трговско на 5 март...:toe:

Е ајде де и јас така мислев дека ќе биде на 27 февруари ама по се изгледа направиле измени.
Утре веројатно ќе каже професорот што и како:toe:

Вчера асс.Санта рече дека ке преземат нешто поради тоа што во ист ден се полага Е-бизнис и Информатички технологии:toe::toe:

Пише основи на е бизнис 1 -06.03.2010.Последен предмет е на тој список.
На истиот список пишува економика на 1 март, статистика на 2 март и трговско на 5 март...:toe:

Ако идеш утре на предавања потпитај го професорот што е работава со полагањево и до која страна треба да се учи:smir: ја не планирам да идам зашо до сеа буквално се комирам на неговите предавања :)
:back:

Не има друг на огласната табла...

Ако идеш утре на предавања потпитај го професорот што е работава со полагањево и до која страна треба да се учи:smir: ја не планирам да идам зашо до сеа буквално се комирам на неговите предавања :)
:back:

Ќе идам утре на предавање па веројатно ќе ја разрешиме дилемава и ќе ви соопштам што биднало:smir:

Не има друг на огласната табла...

Ќе идам утре на предавање па веројатно ќе ја разрешиме дилемава и ќе ви соопштам што биднало:smir:
аха епа океј, јас тој го немам видено :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom