Mislam deka moze da se smeni izboren, ali posle 3 kolokvium.....
Ќе има ли денеска предавања?
Па некој праша дали може, јас само му одговорив дека може... иначе не бев на економија, да не пушти список или да не кажа нешто посебно во врска со колоквиумот???Која е логиката да смениш после 3 колоквиум??Иначе денес имаше предавање.:smir:
Владимир пушти список, во врска со колоквиумот не кажа ништо посебно, а за трудовите рече ќе прекажел одкако ќе заврши увидот на тестовите.Па некој праша дали може, јас само му одговорив дека може... иначе не бев на економија, да не пушти список или да не кажа нешто посебно во врска со колоквиумот???
Верувај не знае ни она што бараоваа англиски , Мери , кажете ми шо бара од нас, ништо не ја разбирам ... шо ќе биде тоа на 2ри?
Па не ама има резултати.Ај ќе си видите утре.Па некој праша дали може, јас само му одговорив дека може... иначе не бев на економија, да не пушти список или да не кажа нешто посебно во врска со колоквиумот???
Na vtoriot cas li???Владимир пушти список, во врска со колоквиумот не кажа ништо посебно, а за трудовите рече ќе прекажел одкако ќе заврши увидот на тестовите.
Да, на вториот. Владимир е вондреден професор по економија, али ни предава на 2рата група што сме од попладнеNa vtoriot cas li???
Se taka mi pravi, ke sedam na prviot nema da pusti spisok , ke si odam na pauzata pa posle ke pusti ... leleeee