Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Moмци има предавања денеска,зошто да нема.Јас регуларно си имав сабајлево вежби.тоа што има полагања и оваа недела е небитно.Еве јас полагам во петок колоквиум.

Која е логиката да смениш после 3 колоквиум??Иначе денес имаше предавање.:smir:

Па некој праша дали може, јас само му одговорив дека може... иначе не бев на економија, да не пушти список или да не кажа нешто посебно во врска со колоквиумот???

оваа англиски , Мери , кажете ми шо бара од нас, ништо не ја разбирам ... шо ќе биде тоа на 2ри?

Па некој праша дали може, јас само му одговорив дека може... иначе не бев на економија, да не пушти список или да не кажа нешто посебно во врска со колоквиумот???

Владимир пушти список, во врска со колоквиумот не кажа ништо посебно, а за трудовите рече ќе прекажел одкако ќе заврши увидот на тестовите.

оваа англиски , Мери , кажете ми шо бара од нас, ништо не ја разбирам ... шо ќе биде тоа на 2ри?

Верувај не знае ни она што бара :)

На 2ри ништо посебно, ќе има неколку презентации за компании од колеги што се пријавија задниот час.

па нели "изненаден" тест ке ни даела? =)

Не бе каков изненаден тест. Ќе каже што отприлика да учиме и кога отприлика ќе ни даде (значи нема да каже точно кој час) ама нема да биде до толку изненаден.

Некој од колегите да даде одговор на прашањето дали утре ке се одржуваат вежбите по сметководство закажани за 8 часот изутрина?

Па не ама има резултати.Ај ќе си видите утре.

Владимир пушти список, во врска со колоквиумот не кажа ништо посебно, а за трудовите рече ќе прекажел одкако ќе заврши увидот на тестовите.

Na vtoriot cas li???

Se taka mi pravi, ke sedam na prviot nema da pusti spisok , ke si odam na pauzata pa posle ke pusti ... leleeee

Se taka mi pravi, ke sedam na prviot nema da pusti spisok , ke si odam na pauzata pa posle ke pusti ... leleeee

vale ne se potresuvaj mnogu - spisocite i onaka nemaat nekoj si efekt - potpis site ke dobiete eventualno ako ti falat 2 boda za ocenka mozebi togas ke gi zeme vo predviv spisocite ( ama ne e sigurno - mene ne mi gi zema ) znaes kako koa trebase da zeam ocenka mi falea 2 poeni za 10 ka i taman demek od spisoci da mi dade. Taka zborese cel semestar tipot i na kraj nejkese da mi dade be 2 boda i seminarska imav i edvaj so tesko srce mi stai 10 me vrakase 2-3 pati demek da razmislel ------ kako i da e ne se plasi mn za toa spisocite nisto strasno

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom