- Член од
- 30 јануари 2005
- Мислења
- 7.397
- Поени од реакции
- 1.308
Look Razi I`m dansin`, i`m fillin` gooood... and I have two Gs in my name and no G at the and of two words. I must be crazy... crrrraaaaazy.
Розевите не се слабите. Напротив, оние кои ќе научат да бидат розеви немаат замоци, немаат ѕидови. Уживаат во секоја секунда од снегот. И прават снешковци, и се гаѓаат со топки и се скаат. Розеви се во бел снег.
Оние кои имаат проблем сте вие, црните. Кои мислите дека снегот ќе ве изеде бидејќи е бел а го има повеќе од вас. Она што не го сфаќате е дека снегот ве сака сите. (НЕ снегот не го поистоветувам со Господ) Додека ние уживаме надвор вие седите дома и размислувате за глобалното затоплување. Она што не го разбирате е дека и нас ни тежи истото. Но има моменти за розевост, и моменти за црност.
You say keep dancing, I say keep moaning...
Па да видиме кој ќе го сфати животот прв :wink:
Хинт: не си ти. втор хинт: Не сум ни ја. Опција под Ц: никој.
Заокружи го правиот одговор
Розевите не се слабите. Напротив, оние кои ќе научат да бидат розеви немаат замоци, немаат ѕидови. Уживаат во секоја секунда од снегот. И прават снешковци, и се гаѓаат со топки и се скаат. Розеви се во бел снег.
Оние кои имаат проблем сте вие, црните. Кои мислите дека снегот ќе ве изеде бидејќи е бел а го има повеќе од вас. Она што не го сфаќате е дека снегот ве сака сите. (НЕ снегот не го поистоветувам со Господ) Додека ние уживаме надвор вие седите дома и размислувате за глобалното затоплување. Она што не го разбирате е дека и нас ни тежи истото. Но има моменти за розевост, и моменти за црност.
Тоа сине се вика природна смрт. Таа е неизбежна и препорачлива на тие години. Но ни ти ни Сатори ни Бада ни јас не сме на тие години, so we dance. At least I dance...Raziel напиша:На луѓето им мине мерак.А неговиот талент старее.На крај останува сам со четирите ѕида.
You say keep dancing, I say keep moaning...
Па да видиме кој ќе го сфати животот прв :wink:
Хинт: не си ти. втор хинт: Не сум ни ја. Опција под Ц: никој.
Заокружи го правиот одговор