Што кога ќе почне да ве бие лош глас?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Koga ke slusnam nekoi tracevi za mene ne se zamaram deka znam oti tie se golemi izmislici i deka nekoj nema podobra rabota pa se zamara so mene !!! Taka da koj saka neka zboruva za mene a jas ne se zamaram!

леле колку ги само обожавам тие трачеви што кружат околу а што се однесуваат за мене...онака слушам некој ми кажува нешто што нема врска со мене..и убаво си се изнасмејам..па ми се разубави денот од такви глупости.. а на тоа колку зборуваат околу и дали веруваат во тоа..ич не им се нервирам..напротив супер ми е онака кога некој нема друга работа па се замара со мене..

мене пред некое време ми извадоја трач дека сум сакал некоја Кристина, а жими мама не сум сакал :toe:

pa so ogled na toa deka ziveam vo pomal grad kade sto sekoj so sekogo se znae i kaj sto lugeto nemaat popametna rabota ogovaranjata gi ima postojano. Pa ne daj boze kako mene na primer da se dvois od drugite so nesto eheee.... dezurna zrtva na ogovaracite si :)
porano mnogu se nervirav koga ce slusnev nesto sto ne e tocno za mene, ne trpev toa, ne sakam nepravdi. no so vreme vidov deka gabe se trudam da smenam nekoi nesta, da go dokazuvam sprotivnoto i sega ne se nerviram mnogu, iako ponekogas malku zbesnuvam koga ce slusnam nekoi epten niskofrekfentni ogovaranja.

Inace poslednoto golemo ogovaranje povrzano so mene tragicni posledici donese. Me odvoi od edna licnost koja tolku mnogu si ja sakav:cry:

P.S. ali cim te ogovaraat vredis be :)

La Española напиша:
pa so ogled na toa deka ziveam vo pomal grad kade sto sekoj so sekogo se znae i kaj sto lugeto nemaat popametna rabota ogovaranjata gi ima postojano. Pa ne daj boze kako mene na primer da se dvois od drugite so nesto eheee.... dezurna zrtva na ogovaracite si :)
porano mnogu se nervirav koga ce slusnev nesto sto ne e tocno za mene, ne trpev toa, ne sakam nepravdi. no so vreme vidov deka gabe se trudam da smenam nekoi nesta, da go dokazuvam sprotivnoto i sega ne se nerviram mnogu, iako ponekogas malku zbesnuvam koga ce slusnam nekoi epten niskofrekfentni ogovaranja.

Inace poslednoto golemo ogovaranje povrzano so mene tragicni posledici donese. Me odvoi od edna licnost koja tolku mnogu si ja sakav:cry:

P.S. ali cim te ogovaraat vredis be :)

Toa e samo shala.. kolku lugje znam shto gi "ogovaraat" a se tolku bezvredni.. nemash pretstava
Nego, okolu mene nikogash ne me interesiralo shto se zborelo
Nejkam da znam, uopshte ne me dopira i kraj.

Не ме засегаат, а интересни ми се за слушање. :) Мислам, забавно е да видиш како некој те доживува, ем го “шири„ доживувањето со други, ем шокот што е очигледен на твоето лице откако ќе го чуеш трачот, ем после се жалиш по форуми како денес луѓето не си го гледаат својот живот, туку се засегаат со туѓи проблеми... Забавно е во секој случај. :)

deka sum imal tajna vrska so edna najdobra drugarka.. navidum me videle vo gradski park :)

ма ич не се замарам...колку сакаат нека зборуваат кога јас самата си знам дека не е вистина шо сакаат нека си мислат...

for all of you that talk 'bout me behind my back...THX FOR MAKING ME THE CENTER OF YOUR WORLD...

naj-bos ozboruvanja za mene izlagaa vo periodot od srednoskolskiot zivot!ucev medicina so eden kup devojki i uste 5 maski!i nelie vo praksa devojkite ozboruvaat povece od maskite!no kaj mene u klas toa ne bese slucaj!imav dvajca_trojca skolski koi prvo mi izvadija muabet deka sum peder,no koga vidoa deka toa ne im uspea kon krajot na 4 me proglasija za narkoman!prikaznata za "jas narkoman" izgleda im se dopadna do stepen na opsednatost-pa nasekade zboruvaa za toa kako me videla kako smrkam i se bodam i kako idam napusen na casovi,sto nema nikakva osnova!neznam so sto sum im zgresil za da sirat takvi lagi za mene!
no mene voopsto ne me zagrizuva jadenjeto burek na takvite!toa samo dopolnitelno me motivira za da gi provociram i da se smeam na nivnite muabeti!
jas seuste se duzam so site,a niv nikoj ne saka da gi vidi-zatoa sto jas ne bev edinstveniot za koj jadea g...a!
sigurno ne bi zboruvale za mene dokolku ne sum im interesen i dokolku si imaat svoi zivot!
so znaci so ozboruvanje i takvi stvari se sluzat samo tesko labilni i lubomorni luge bez sopstven zivot!pa zatoa moraat da vodat evidencija za zivotite na drugite!

a najnovite dva poseriozni tracevi za mene bea wow:
-prviot deka sum zatrudnel edna koleska(kaj e temata so "koja moc bi sakale da ja poseduvate" za da pisam deka imam moc da zatrudnam koleska so baknez!
-i deka sum ja zaprosil bivsata,a ona me otkacila,pa jas sum probal da se ubijam!

Порано да се нервирав све при срце си ставав :tapp: но сега веќе не е сега просто ги обожувам сите оние кои ме ставаат у муабет ги сакам бе мислат на мене знам дека на некои луѓе тоа просто им е храна во животот а несакам гладни луѓе жал ми е нека си зборат а јас само ќе продолжам да се смеам,ве сакам АЛАПАЧИИИИИИИИИИ:back:

Што знам, мислам дека порано повеќе избувнував за такви работи и повеќе се нервирав. Ме погодуваше кога ќе чуев некоја невистина за себеси.
Сега не се замарам многу многу. Искрено кажано немам ни време да се замарам. Гледам мене да ми биде убаво, а дали на некој друг му пречи, па и не ми е баш многу гајле.
Башка, ако на некој му е животот толку монотон и досаден и нема друг начин како да си го исполни времето, па збори или измислува глупости, ако му е. Нека си се занимава, кога веќе нема друга попаметна работа.
Битно јас и луѓето кои ми значат ја знаеме вистината, а тие другите кои претставуваат само една огромна 0... кој ги ... кхм...

Sum ja ebel majkata na drugar mi! Losho beshe samo shto dechkoto mi se naluti misleki deka jas sum go kazal toj muabet!:kesa:

Ја знаете таа I hearD U r talkinG sHit 'bouT mE !? Keep taLkin' biTch .. U r makiN' me FAMOUS !!! Епа така е тоа ... А бидејќи јас живеам во мало место, секое озборување овде го знае и стар и млад, па така ептен ни се зголемува популарноста. Но, мразам кога блиските зборуваат невистини за мене. Тогаш ми се јавува желба за одмазда .. :zlo:

Трачарењето е секојдневна работа во Македонија,посебно во малите градови во кој секој трач ќе го слушнат сите млади луѓе од 12-21 година....ретко слушам трачеви за мене,и мило ми е поради тоа, т.е. не сум направил никаква глупост за да ме озборуваат,а и многу ретко сум наштетил на некој за да измисли било што за мене. Инаку реков дека ретко слушам трачеви за мене,а тие што ги слушам,воопшто не можам да им ласкам на луѓе кои зборуваат за мене,бидејќи од една страна може трошат време за мене,ама исто така ме оцрнуваат,кога всушност тие се црните. Сепак,доколку ја слушнам таа трач,на нив ќе знам со кои очи да ги гледам,а и ќе видам колку сите кои го чуле трачот ме познаваат доволно за да видат дека тие трачеви немаат никаква врска со мене :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom