Aylin Mujica
*Ţħë Şęxïĕşŧ Pėŗśõŋ Ąłįßę*
Koga ke slusnam nekoi tracevi za mene ne se zamaram deka znam oti tie se golemi izmislici i deka nekoj nema podobra rabota pa se zamara so mene !!! Taka da koj saka neka zboruva za mene a jas ne se zamaram!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
La Española напиша:pa so ogled na toa deka ziveam vo pomal grad kade sto sekoj so sekogo se znae i kaj sto lugeto nemaat popametna rabota ogovaranjata gi ima postojano. Pa ne daj boze kako mene na primer da se dvois od drugite so nesto eheee.... dezurna zrtva na ogovaracite si
porano mnogu se nervirav koga ce slusnev nesto sto ne e tocno za mene, ne trpev toa, ne sakam nepravdi. no so vreme vidov deka gabe se trudam da smenam nekoi nesta, da go dokazuvam sprotivnoto i sega ne se nerviram mnogu, iako ponekogas malku zbesnuvam koga ce slusnam nekoi epten niskofrekfentni ogovaranja.
Inace poslednoto golemo ogovaranje povrzano so mene tragicni posledici donese. Me odvoi od edna licnost koja tolku mnogu si ja sakav:cry:
P.S. ali cim te ogovaraat vredis be![]()