Што кога ќе почне да ве бие лош глас?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Мене не ме оговараат, за мене со стравопочит говорат вистини и лаги. Муахахахаха

кај си бе сестра му на Тони, пардон братот на Моника.

Najcesto ne gi primetuvam,gi ignoriram i se trudam da ne se zamaram so tracevite koi se odnesuvaat na BILO KOJ,posebno onie na mene!Aman vise od gradskive muabeti,od malograganstinava i od site gluposti koi izleguvaat od ustite na glupiov narod!So ima oni da se zamaraat so mene be!Neka me ostavat da si ziveam kako so sakam!Na krajot na kraistata,ako zboruvaat za mene znaci deka neso im znacam i pretstavuvam neso za niv!

ne se zamaram so toa sto go zborat drugite...do sega samo dva pati se imam iznervirano...ednas edna glupaca non-stop zborese za mene i koga i otidov mi se ligavese cel saat i si rekov so vakva ligla bez mozok ne treba da se zamaram i od togas ne znam dali zborela za mene i ednas mi stapna na nerv edna drugarka koga dojde do eden genijalen zaklucok za mene,mojot karakter i mojata licnost...sega vise so nisto ne se zamaram,koj zbori ljubomori,jas imam drugarki i lugje sto me znaat i sto mi veruvaat,drugite neka zborat sto sakaat :)

Ne da ne se zamaram drugite sto zborat,ama slusnav toolkava glupost sto do denes ne mozam da prekinam da se smeam!!!!
Deka sum mu pravela magii na bivsiot decko za da ne mi raskine,i deka sum praela plasticna operacija na trepkite :pos2: :pos2: :pos2: :vozbud: umref od smeenje.ocigledno e deka lugevo nemaat popametna rabota pa se zamaraat so mene.bog da cuva eej :bravo: za niv!
PS-ne za dzabe rekle-koj zbori,toj ljubomori

Uste od mnogu odamna,ili koga ke podrazmislam mozam da recam deka nikogas ne mi bilo vooposto vazno sto se zboruva za mene,nikogas ne sum se zagrizila za nekoj trac vo vrska so mene.Ne sum slusnala mnogu ogovaranje,ama onie tracevi so sum gi slusnala,iako bile sosema bez vrska nitu me iznervirale,nitu premnogu sum mislela na niv.Izgeda zavisi do karakterot,jas si sum takva ,so i da slusnam,samo ke se nasmeam i ke recam"nema vrska" i kraj na muabetot.Cesto mi velat"blazesi ti so mozis da ne se nerviras za gluposti.":)

Zavisi od kogo ke go slusnam toa. Ako doznaam deka tracarele nekoi koi sto ama bas ic ne mi se vazni vo zivotot ne se zamaram so toa. No ako doznaam deka toa go zboruvale nekoi bliski ili pak vo toa veruvaat, e togas svarno se vadam od takt. A obicno ne im vrakam na takvite koi tracarat za mene. Ili ke sednam so toj/taa ke ja rascistam rabotata, ili ke ja/go ostaam da si zbori so saka. Pa i ne e loso da bides centar na svetot:)

Не се замарам, а мислам дека и нетреба. Тие луѓе немаат попаметна работа па вадат само афери за сите што ги знаат а и што не ги знаат. И зошто да се замарам со тоа.

А бре луѓе, пишувајте трачеви, не туку ми мрчите за тоа што мислите за нив.

ne se zamaram samo ako mi prekurci opdam i mu lepam eden bolks,a ako mi e nekoj blizok zavrsuvam so nego.strina mi i moja 1 bratucetka imaat zboreno deka sum narkoman ali posto ne gio cenam ni ka ko luge ne se zamaram:bravo:

ne se zamaram voopsto sto sakat neka zborat

Тие шо треба ме знаат каква сум, а другите шо кажале и какви муабети ваделе нивни проблем. Ич не се замарам :je:

ako nemaat druga rabota.........
JaS ne se zamaram so takvi glupaci

не се замарајте со трачеви и афери. They sux

Tonchie напиша:
А бре луѓе, пишувајте трачеви, не туку ми мрчите за тоа што мислите за нив.
аххххххх, колку добри спомени ми се отвараат кога ќе се сетам за тоа колку афери сум имала со луѓе кои не ги познавам, или колку многу пати сум раскинала со дечкото уште пред да се фатиме, или пак за тоа дека сум се мувала со некој кога јас не се мувам, или сум му бивша на некој или сум пред фаќање со деца што не ги знам, се возам со мотори во 12 кога сум во Белград тој ден..ехххххххх...мн. се ако ги пишувам сите ...

Naj jako-batuced mi, mi bil decko :))

Obicno ne se zamaram so tracevi koi sto se kazani za mene,bidejki veruvam vo zborot za dobriot konj golema prasina se kreva,i ne se trudam da vrakam,bidejki sekogas nekoj drug vraka!Bidejki kako pravis,taka i ke ti se vrati!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom