Што кога ќе почне да ве бие лош глас?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Ni najmalku ne se zamaram so toa. Tie luge sto mi se bliski i me znaat, znaat sto mozam da pravam ja, a tracevi i takvi gluposti ne go zasluzuvaat moeto vnimanie. Iako bev uveren deka ne se zborat mnogu stvari (odnosno, mislev deka ic ne se zborat) stvari za mene, se zaprepastiv koga slusnav nekoi tracevi sto gi kazale luge sto ne se nikakov faktor vo mojot zivot (citaj: ne gi poznavam).

Ма не се замарам бе со такви луге тие што вадат трачеви едноставно тоа се за мене луге што немаат што да прават во животот и едноставно не допира до мене било кој трач.Порано се замарав ама ако сите ги барам да расчистам со нив нигде нема да стигнам па да се карам па може да дојде до големо провоцирање и да дојде до тепачка и други ред работи така да не допира до мене и сум си кажач чим некој троши време за мене значи ЈАС ВРЕДАМ или некој ми ЗАВИДУВА ништо повеќе

Jas pak ako me ozboruvaat ke me boli i ke mi bide tesko taka sto jas znam deka se zamaram za gluposti ama pak ke se grizam i ke mi bide tesko.

за добар коњ прашина се крева
толку од мене

Ne se zamaram mnogu zasto jas si ja znam vistinata pa sega drugite ako mislat poinaku koj gi vrti.Ama vo sekoj slucaj poveke sakam da ne me ozboruvaat pozadi grb i da ne mi vadat losi aferi a za dobri moze pa i da ne se tocni.(ha,ha,ha)

Porano mn.se nervirav ako slusnam nekoj trac za mene ama poleka poleka sfativ deka ima sekakvi luge..i deka ima nekoi sto samo ogovaaraat vadat tracevi :Se smuvala so onaj se fati so ovaj naprajla vaka ova ona...sega ic ne se zamaram so tie raboti jas si znam najdobro kako e!!

Me zborvat znaci postojam, ic ama ic p**** ne me boli so misli "prostata masa" luge koj si dozvoluvaat da imat mislenje za osoba bez da ja poznavaat . Carsiski muabet e redok tuka vo gradof poso ima tolku za zboranje da mora da si unikat za da si tema za razgovor , a za Resen e primer malo mestence ama sepak me tretiraat kako stalna poso so site laf muabet so site fer i taka se postignuva nekoe nivo na cenenje , baska idol mu sum na babickite vo gradot mi treba eden sat do carsija od muabeti :)
Edino so mozi da povredi e navreda od domashen coek ili od najbliskite , sepak nif gi sakam od se srce . Do sega nemalo takvo nesto pu pu pu :)

Иза доброг коња прашина се диже... а, и неке друге ствари. :)

Кога има луѓе што те сакаат, мора да има и други кои те мразат и измислуваат за тебе. Како одминува времето (моето, биолошко) така се` повеќе учам да не се „притресувам“. И, секогаш кога ќе направам нешто добро и квалитетно, знам дека потоа ќе се изнаслушам секакви бљувотини за мене. Едно време се нервирав, а сега се релаксирам со таквите муабети - знам дека ептенме бива штом ме зборат. :)

Jas sum srekna ko ke tracarat za mene toa znaci deka vredam, ama nekogas za nesto mozi i da se iznerviram.

Flik напиша:
за добар коњ прашина се крева
толку од мене

Зависи во која дисциплина.:)

Зад мене никогаш не се кренала прашина.Зад мене цунами се дешава,па еве жива сум.Уште ги нервирам сите и почнувам да узживам во тоа.Очигледно добро ми оди живцирањето на некои луѓе.хехехехееее...:party3:

Трачеви? Проблем ли е? А се појавам,трач се смислува у момент.Што е најинтересно, јас го слушам создавањето на истиот,па дури и им помагам,да не се мачат,греота се.:)

E, zna4i lugjevo stvarno ne znaat sto da praat so sebe. Pred malce dobiv mail od skolska drugarka, demek, kako si, so prais, kako raspustov...i na kraj mi vika: v4era ako ti gorele usite, da znaes od mene e, partal te napraivme od ogovaranje...
I replicirav: Srcka, fala sto ste me ogovarale, ete v4era barem nekoj mislel na mene......*Kiss4e*
Sto da prais....Zivot....

Штом некој зборува за некого тогаш таа особа постои , така да кој сака нека оговара , нека мести трачеви кој колку сака, со тоа само докажува дека постоиш.

skorpija^m напиша:
Штом некој зборува за некого тогаш таа особа постои , така да кој сака нека оговара , нека мести трачеви кој колку сака, со тоа само докажува дека постоиш.

Јас додека го сватив тоа си ги искинав сите нерви, ама важно го сватив де.:icon_lol:
Сега ми е многу подобро и не се замарам скоро ич. Знае да ми падне криво што има проклети луѓе кои уживаат да те оцрнат, но подалеку не одам. Тоа што го сакам си го правам, а некому ако не му одговара, ако се јаде од љубомора, ако сака да го изврти истото и да ме оговара додека може, слободно ... кога би го имале сите оговарачи тоа што го имам јас, не би се замарале со мене туку би уживале во тоа ... така да, кој ги е*е тие што имаат скапан живот:bip:

leleeee... koga veke sme kaj ogovaranjeeee....
porano mnogu se zamarav no sega sfativ deka toa sto me ogovaraat me pravat uste pogolema zvezda takada neka prodolzat da me ogovaraat! :bravo:
eve nekoi od tracevite sto sum gi slusnala za mene: (od zenski)

* go vara deckoto sekoj vikend
* deneska tasnata ne i odgovarase so sandalite
* vcera ja vidov kako se muva so... (nekoj sto ne ni go poznavam)
* tolku bese pijana vo sabotata sto ne znaese sto pravi

a eve nekoi od maski:

* se muvav so nea vikendov
* ja imam legnato

EDEN SOVET ZA ONIE KOI SE PLASAT OD OGOVARANJE:
ne se zamarajte voopsto...

Ех само Лавли ја сфатила темата.
Јас умреф од смеење коа у селскиот парк некои типови ја замарале сестра ми со ова:
Монике брат ти се дрогира?! (очекувајки позитивен одговор)
-Да, се пука у стопало за да не го приметат родителите!!!

Инаку поинтересно ми е коа ќе кажат еве ја сестра му на Тони, отколку еве го братот на Моника.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom