- Член од
- 17 јануари 2009
- Мислења
- 1.346
- Поени од реакции
- 184
повелиda amoze da mi pratis link od patchot
повелиda amoze da mi pratis link od patchot
nemoze da se ukluci mi vika gtaIV has stopped working
Нз брат кај мене со овај супер си ојт.nemoze da se ukluci mi vika gtaIV has stopped working
fala ja napraiv ama sega sami mi vozat kolite a inace ne kociНз брат кај мене со овај супер си ојт.
Човеку гледаш дека играта е една од оние игри со најмногу технички проблеми...така да батали ја и земи нешто друго да играш.abe da ne znae nekoj zosto kolite sami si vozat i mi se nisa ekranot
--- надополнето ---
fala ja napraiv ama sega sami mi vozat kolite a inace ne koci
Тоа ќе го направам.. Го баталувам утре 7 се враќам на ХP. Барем ќе ја играм супер.Врати си се на XP! Јас користев Win7 некое време и за игрите можам да ти кажам дека е тапа,речиси загарантирано имаш послаби перформанси на Win7.Еве на пример StarCraft 2 на Седмицата на било кои графички подесувања имав проблеми со framerate-от,си ставив XP пред некој ден,инсталирам StarCraft 2,ставам се на Ultra освен "Textures Quality" на High (имам ATI Radeon HD 4850 512mb) и играта си работи перфектно.Windows 7 користи DirectX11 и мора да емулира DirectX9 за игрите бидејќи најголемиот дел од нив се напишани за DirectX9.Поентата ми е - се додека DirectX11 не стане mainstream во гејмингот - XP is my friend.
Се пробав и драјвери и пачови нејќе па нејќе. Еве на пример, Black Ops оди супер кај мене на 7цата, GTA ужасно кочи , а на XP се играше топ.Незнам за вас колку сте имале проблеми со седмицата, ама кај мене 64битната верзија си работи супер, побрза и постабилна е од XP, и сите игри си работат одлично. Сигурно ги имате соодветните драјвери? Патчови сте пробале?
Гарантирам дека не е до 7цата.
Епа незнам, овдека све си оди како подмачкано Многу ми е подбро на 7цата отколку на XP.Се пробав и драјвери и пачови нејќе па нејќе. Еве на пример, Black Ops оди супер кај мене на 7цата, GTA ужасно кочи , а на XP се играше топ.
Да downgrade-увам оперативен систем само за да ја играм најбагосаната игра за 2009??? Нема шанси. Логикава малце не ти е на место, ама јебига... Очигледно имаш голема желба за играта...Тоа ќе го направам.. Го баталувам утре 7 се враќам на ХP. Барем ќе ја играм супер.
Брат тоа со колите се решават со упдејт на најновите драјвери од производителот на твојата графичка карта,барем кај мене така беше.А ако не сакат и така побарај друг крак и решена работа.abe da ne znae nekoj zosto kolite sami si vozat i mi se nisa ekranot
--- надополнето ---
fala ja napraiv ama sega sami mi vozat kolite a inace ne koci
готово завршив работаБрат тоа со колите се решават со упдејт на најновите драјвери од производителот на твојата графичка карта,барем кај мене така беше.А ако не сакат и така побарај друг крак и решена работа.
Драјверите беа а?готово завршив работа
не беа драјверите ја преинталирав и тоа а за мисијата loggin on како да седнам на компјутер нели треба е да стиснеш стискам и ношто не се дешава зш?Драјверите беа а?