GTA IV

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Како да сејфувам?
Дека не сака,дали треба нешто пач или?
Имаш ли направено Офлајн Профил на Windows Live? Ако немаш ова би требало да помогне, затоа што ако немаш неможеш да сочиваш поминатото.
Во тоа мени влегува со копчето Home

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Симнав GTA IV ама со Руски јазик е да ја ебам...има шанси да го сменам јазикот? Или се додава некој фајл??? Вака тапа е со Руски јазик :(

Член од
24 декември 2007
Мислења
384
Поени од реакции
17
Дали може во ГТА 4 да се прават колите како на сан андреас со бесе да менувас делови да додавас уствари бои такви работи???

KESKOO

Форум зависник
Член од
13 март 2010
Мислења
178
Поени од реакции
3
Само да прашам нешто ова за да играш Balad of Gay Tony и она другото треба да ја имаш Episodes of Liberty City ?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Само да прашам нешто ова за да играш Balad of Gay Tony и она другото треба да ја имаш Episodes of Liberty City ?
Да, симни ја GTA EFLC.

GTA 4, не е потребно да биде инсталирана. EFLC e Stand ALone(така мислам ги викаа таквите)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Абе уживав во играњето ама не се запнав уште од почеток за да ја поминам за 20 саати :)

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Igrata ja instalirav bez nikakov problem, si raboti, se komplet, no mi secka od vreme na vreme. Namaliv sve u grafikata, rezolucija, tekstura, baska 1GB ram imam na grafickata i toa tamu zeleno e nekoj si 402/1008. Probav i sve na low i pak secka. Da ne ima nekoj patch za da se sredi toa ili pak da ne e do directx? Ja preinstalirav igrata 2 pati i pak istite gluposti. Ako imal nekoj slicno iskustvo, neka pise kako go sredil. Fala odnapred.

Член од
25 јули 2009
Мислења
229
Поени од реакции
170
Igrata ja instalirav bez nikakov problem, si raboti, se komplet, no mi secka od vreme na vreme. Namaliv sve u grafikata, rezolucija, tekstura, baska 1GB ram imam na grafickata i toa tamu zeleno e nekoj si 402/1008. Probav i sve na low i pak secka. Da ne ima nekoj patch za da se sredi toa ili pak da ne e do directx? Ja preinstalirav igrata 2 pati i pak istite gluposti. Ako imal nekoj slicno iskustvo, neka pise kako go sredil. Fala odnapred.
probaj so Patch.1.0.4.0 i jas go imav istiot problem ama od koga go instalirav patchot se igrase bez problem

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Има понов пач. 1.0.7.

СИмни го од овде. Би требало да е овој.

A

Auditore

Гостин
Играва на графички план - екстра,внесени се многу новитети во гејмплејот али приказната срање и многу е мала играва и тоа ме разочара и ја оставив не ја играм..

Kajgana Shop

На врв Bottom