GTA IV

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Igrata ja instalirav bez nikakov problem, si raboti, se komplet, no mi secka od vreme na vreme. Namaliv sve u grafikata, rezolucija, tekstura, baska 1GB ram imam na grafickata i toa tamu zeleno e nekoj si 402/1008. Probav i sve na low i pak secka. Da ne ima nekoj patch za da se sredi toa ili pak da ne e do directx? Ja preinstalirav igrata 2 pati i pak istite gluposti. Ako imal nekoj slicno iskustvo, neka pise kako go sredil. Fala odnapred.
И кај мене беше све ок се дур не ја извев перката што ја вградив на графичката и ми загреват 80+ степени.Види да не ти е сјебана перката .

H

-HRO

Гостин
Играва на графички план - екстра,внесени се многу новитети во гејмплејот али приказната срање и многу е мала играва и тоа ме разочара и ја оставив не ја играм..
Незнам за тебе,ама знам дека сигурно си еден од ретките.
Играва на графички план има чиста 10ка,гејмплејот е 10ка,звуците и останатите ефекти исто така 10ка.
Исто така приказната е одлична според мене,и баш е интересно што си србин во играта...Исто така ме радува и што играва немаше потреба да се игра со шифри и имаше премногу интересни мисии.
Се гледа дека си ја играл само колку да ја свртиш па затоа викаш дека е мала...играва ја играв долго време и не беше баш кратка...
Ти си ги играл само главните задолжителни мисии без да излезеш на улица и да се зафркаваш и забавуваш со обичните луѓе на улица...да одиш и да се пијанчиш со пријателите,да ги дуп*ш џандарите,да искачаш со девојки и слични интересни работи кои ги има во играта.
Но добро...тоа си е твое мислење сепак :kajg:

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Незнам за тебе,ама знам дека сигурно си еден од ретките.
Играва на графички план има чиста 10ка,гејмплејот е 10ка,звуците и останатите ефекти исто така 10ка.
Исто така приказната е одлична според мене,и баш е интересно што си србин во играта...Исто така ме радува и што играва немаше потреба да се игра со шифри и имаше премногу интересни мисии.
Се гледа дека си ја играл само колку да ја свртиш па затоа викаш дека е мала...играва ја играв долго време и не беше баш кратка...
Ти си ги играл само главните задолжителни мисии без да излезеш на улица и да се зафркаваш и забавуваш со обичните луѓе на улица...да одиш и да се пијанчиш со пријателите,да ги дуп*ш џандарите,да искачаш со девојки и слични интересни работи кои ги има во играта.
Но добро...тоа си е твое мислење сепак :kajg:
^^ Зеленко за ова. :)

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Ке го симнам ама да прашам дали работи само испробан ти е ?

Може каснам со одговор, ама не ми е испробан. ГТА 4 не ја играм веќе 3 месеца, односно од кога излезе EFLC.
Би требало да работи, единствено што може да биде проблем е крак, иначе друго тешко.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Може каснам со одговор, ама не ми е испробан. ГТА 4 не ја играм веќе 3 месеца, односно од кога излезе EFLC.
Би требало да работи, единствено што може да биде проблем е крак, иначе друго тешко.
Го спуптив пачов за џабе 100мб,пробав да го иснталирам и излегвит фаилед дека нешто не можит да најт.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Без мамење,некаде околу 22 саати :)
Значи си играл 11 саати на ден т.е. цел ден (останатите 13 одат на јадење, празнење и спиење). И ми викаш дека не си запнал. Ако 11 саати на иста игра не е запнување незнам што е.
Сето тоа е измачување не уживање.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Значи си играл 11 саати на ден т.е. цел ден (останатите 13 одат на јадење, празнење и спиење). И ми викаш дека не си запнал. Ако 11 саати на иста игра не е запнување незнам што е.
МОжеби му станало интересно и "Уживал"

Јас вака направив за Серијата Prison Break. За 2 дена 1 сезона отиде. Гледајќи епизода, стануваше интересна и продолжуев се понатаму зашо стануваше се поинтересна и поинтересна.
Од сабајле до вечер.

и Секој различно ужива сепак.

MackO

Away with you .. !
Член од
21 февруари 2007
Мислења
257
Поени од реакции
205
МОжеби му станало интересно и "Уживал"

Јас вака направив за Серијата Prison Break. За 2 дена 1 сезона отиде. Гледајќи епизода, стануваше интересна и продолжуев се понатаму зашо стануваше се поинтересна и поинтересна.
Од сабајле до вечер.

и Секој различно ужива сепак.
Тоцно така и ја исто мозам да казам за серијата 24 - 7 сезона коа ја симнав од нет викам ај 4 епизоди ке глеам на ден ... ааа :) мозе и ке глеас 4 на ден епизода по епиозода се поинтересно станува и сакас да дознаес со ке се слуци хахаха и киснес пред PC ili TV :)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Да знаеш дека не се измачував туку напротив,УЖИВАВ ВО ИГРАТА :)

MackO

Away with you .. !
Член од
21 февруари 2007
Мислења
257
Поени од реакции
205
На шо е болје да ја играс на ПЦ или на ПС ???

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Дечки имам еден проблем со GTA. Значи ја симнав играта од замунда онаа од Razor1911 верзијата. Е сега кога ја пуштам играта и кога пробам да погледнам лево или десно ми сецка. А ја имам Episodes from Liberty City oд Reloaded и си оди перфектно. Да не е нешто до кракот или?

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Кажите ми добри сетинзи за да наместам на лап топот без да ми праве проблем(колку е можно тоа)...не дека ми правеама некако не е тоа тоа кога сум пешки е све ок мада малку е споро а кога сум у кола некако сецка...
те ја конфигурацијата
Intel dual core T4300 2.1 ghz
Ati HD4330 512mb
RAM 4GB DDR2

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Дечки имам еден проблем со GTA. Значи ја симнав играта од замунда онаа од Razor1911 верзијата. Е сега кога ја пуштам играта и кога пробам да погледнам лево или десно ми сецка. А ја имам Episodes from Liberty City oд Reloaded и си оди перфектно. Да не е нешто до кракот или?
Инсталирај patch и ако ојт пак така најди друг крак.

Kajgana Shop

На врв Bottom