GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Сабајле го добив оргиналот. :zlo: :zlo:

Еве нешто што играв.

gta4h.jpg

Ако игра некој онлајн нека каже gamertag и ќе изиграме една. :duel:

Ficiani ми е гејмер таг, add-ни ме на games for windows live and we'll play! :)

Извинувам се за офф топик ама да не знае некој кога ке излезе пач,крак верзија за xp servise pack 2 пошто само на 3ка се игра а не ми се праве формат да ставам 3ка.

Извинувам се за офф топик ама да не знае некој кога ке излезе пач,крак верзија за xp servise pack 2 пошто само на 3ка се игра а не ми се праве формат да ставам 3ка.

Еве овде го има пачот, а истото може да го средиш и преку регистрите, но не е најдобар начин бидејќи може да настанат некои компликации.

1. Start > Run и пиши regedit
  2. Направи backup за секој случај
  3. Оди во HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows
  4. Најди го "CSDVersion" и вредноста од "0x00000200"(SP2) промени ја во "0x00000300"(SP3)
  5. Исклучи се од регистрите
  6. Рестартирај го компјутерот
  7. Шибај :-)

Не треба да правиш формат. Само инсталирај си СП3 нормално.

Еве овде го има пачот, а истото може да го средиш и преку регистрите, но не е најдобар начин бидејќи може да настанат некои компликации.

1. Start > Run и пиши regedit
  2. Направи backup за секој случај
  3. Оди во HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows
  4. Најди го "CSDVersion" и вредноста од "0x00000200"(SP2) промени ја во "0x00000300"(SP3)
  5. Исклучи се од регистрите
  6. Рестартирај го компјутерот
  7. Шибај :-)

Мене не ми работеше :wink:

Само си го заебав оперативниот.

Играва е крај. Помина многу време откога ја игравзначи престанав после одреден период поради проблеми со пц-то. Наскоро се враќам пак :helou:

pls dajte mi Product key za GTA 4 pls pls pls pls pls pls

Марко414 од кај го зема оригиналот ?
:helou:

Јави се во Југотон, ама ќе те кошта не помалце од 50евра. Јас ја нарачав преку еден дечко што нарачува игри од странство (Англија), и од него ја купив. 2400 денари ме кошташе. Еве ти имејл од него, па договори се: dmihajlovik@yahoo.com
И број од југотон: 3 239 860

Круме, играта не ја купив од Македонија, ми беше испратена од Австралија. :)

Може ли на пиратската верзија да играм онлајн :) ?

Јас ја имам оригинал играва, од Софија ми е земена, и на онлајн е фантазија :helou:

Може да се игра оналјн, преку hamachi. Имаше цела тема за тоа, треба само да се подесат некои глупости и единствен проблем е пингот, но играњето онлајн преку хамачи е остварливо, затоа не го лажете.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom