- Член од
- 6 февруари 2008
- Мислења
- 1.272
- Поени од реакции
- 229
Не е само графичката, процесорот ти е гомно за GTA IV. Ја мојов e7400 го клокнав на 3,6GHz и конечно не ми сецка гетеава. Најбоље иде на core 2 quad...
Не е само графичката, процесорот ти е гомно за GTA IV. Ја мојов e7400 го клокнав на 3,6GHz и конечно не ми сецка гетеава. Најбоље иде на core 2 quad...
Облечи се во Perseus, колку што можам од сликава да видам, оделото е ОК, ама изгледа кондурите се некои поефтини...Фругари играв GTA4 и стасав до оваа мисија и незнам што да правам
мисија - интервју
слик
Пробај реинсталирај ја играта и пробај со кракот на . Razor1911 .Ја симнав и ми прави некој ЕРОР, и она познатото ДОНТ СЕНД го дава, а иначе ај помогнете му на AlekoBT за сејфовите пошо и ја го имам истиот проблем.
Оваа слика ја дава.
Пробав со Кракот на Разор,
а со него ми дава еррор WS310 мислам беше
iskluci netДај бе поможетеми ПЛС
ГТА 4 може да се игра само на Windows XP SP3/Vista SP1
Бај де веј се пишува WS30.
WS30 - InitWinSock failed - Please re-boot your system and/or re-install the game
Дечки ај ако може помош.На GTA ми се појавува проблем WS10 кога ке ја вклучувам.Порано го немав овој проблем на XP но сега инсталирав Vista sp2 и никако неможам да ја оправам работата.Да не е проблем во новиот пач 1.0.3.0 бидејки со стариот 1.0.2.0 и со кракот на Razor1911 на ХР си работеше одлично.Пробував да ја вклучам со стариот крак на Виста ама пак несака..Незнам што да правам сега.Ако може да ми помогнете.Фала