GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
имам 7950 GT со 512 рам
Core 2 Duo 2.13 GHz
1 гига рам
имам и тоа windows service pack 3

коа ја пуштам играва ко море све ми се гледа нема пат само колата ми се глеа и друго све е плаво текстури нема за нигде е.
Дали е до тоа со имам 1 гига рам или друго нешто е ?

имам 7950 GT со 512 рам
Core 2 Duo 2.13 GHz
1 гига рам

коа ја пуштам играва ко море све ми се гледа нема пат само колата ми се глеа и друго све е плаво текстури нема за нигде е.

Не сум сигурен, ама и јас мислам дека е од 1G рамот шо ти е... Ама не фаќај ме за збор дек не знам точно.

Туку имам и јас еден проблем....
Ја унисталирав играва, ја снимав пак, го копирам кракот, и кракот не може да се префрли кај фолдерот шо е снимана GTA IV
Screen Shot
69695964wt4.jpg

П.С. Вака не ми правеше првиот пат кога ја инсталирав...

Некој знае шо е работава? Не за друго дек сакам да видам како се играт на мултиплеер. :helou:
исклучи интернет

Не сум сигурен, ама и јас мислам дека е од 1G рамот шо ти е... Ама не фаќај ме за збор дек не знам точно.

Ја унисталирав играва, ја снимав пак, го копирам кракот, и кракот не може да се префрли кај фолдерот шо е снимана GTA IV
Screen Shot
69695964wt4.jpg

Најверојатно оштетено цд

имам 7950 GT со 512 рам
Core 2 Duo 2.13 GHz
1 гига рам

Имаше излезено fix за 7900 GeForce серијата побарај го и инсталирај го

го инсталирав тој драјверот ама немозам да ја пуштам играта ми се вртат тие ликовите само 50 пати и никако да се пушти

Пушти ја на 800*600 резолуција со 0 Distance и low текстури.

И кажи ми дали ќе ти се пушти In-game :wink:

Пушти ја на 800*600 резолуција со 0 Distance и low текстури.

И кажи ми дали ќе ти се пушти In-game :wink:
Направив така и се пушти играта , али лом е еднаш ми се гледа добро после на почетокот ми лебдат у воздух нико и тој другиот што зборат нешто па после коа ме дава у кола добро е тргам и на пола пат пак све плаво ми се гледа и ке почне да ми мрда сликата и толку немозам да мрднам

Screen Shot
69695964wt4.jpg

Најверојатно оштетено цд

Не е тоа. Не е ни гребнато, ни ништо. Друго? :nesum:

Не вие некако прекратка играва односно малку има главни мисии?

Не е тоа. Не е ни гребнато, ни ништо. Друго? :nesum:

За оштетено CD не се рачуна само да е гребнато. Може лошо е срежано. Провери на друг РС копирај го кракот, ако може, земи си го од таму на USB и терај

Почнаа веќе и модови за коли да излегуваат :vozbud:
pack4ir8.png

Но ова е нешто посебно,иако сеуште се работи на него.
GTA IV snow mode!

1.png

7.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom