GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
...во комплет со 150-200 тројанци и spyware :)

Незнам, не приметив таква работа :). Него, ако ви зеза пачот само пуштете ја играта од поново, и ќе се поправи.

Некој сакаше да плакне очи

[URL=http://imageshack.us] [/URL]

Ve molam kazete mi kako da ja stavam igrata na medium

Ахаххаха. Сите ствари што ти се во Graphics, дотерај ги до пола негде

Ај и ја да сум у мода, еве скриншот.
f_untitledm_80b86ed.jpg

Леле се нервирам. Пред да направам формат, со истата конфигурација, играва беше ко подмачкана. Откако направив формат, којзнае што се деси, почна да ми сецка и срања... Чаре ?

Леле се нервирам. Пред да направам формат, со истата конфигурација, играва беше ко подмачкана. Откако направив формат, којзнае што се деси, почна да ми сецка и срања... Чаре ?

А зашто воопшто си правел формат..?

А зашто воопшто си правел формат..?

Формат праев пошто, кракот за SP1 ме поеба, нејќеше да се стартува компјутерот, нејќеше ни у Safe Mode да влезе, и немав друга опција.

Формат праев пошто, кракот за SP1 ме поеба, нејќеше да се стартува компјутерот, нејќеше ни у Safe Mode да влезе, и немав друга опција.

Ок пробај го кракот на FeDOR..Ја тој го иам и неам сеа за сеа проблеми освен тоа со текстурите.. али многу ретко ми се појавува..

Ок пробај го кракот на ReDOR..Ја тој го иам и неам сеа за сеа проблеми освен тоа со текстурите.. али многу ретко ми се појавува..

Абе све е добро немам никаков проблем, освен тоа што приметувам дека идеше побрзо и без сецкања пред форматот.

jas imam
pentium 4 2,4ghz
768mb ram
40 hdd
ati radeon 9200se
i ja igram nenormalno igrava, samo malku mi secka...

jas imam
pentium 4 2,4ghz
768mb ram
40 hdd
ati radeon 9200se
i ja igram nenormalno igrava, samo malku mi secka...

Како можеш да ја играш играва со 768 мб рам и без core duo процесор ? И малце ти сецка ???????? ај прати скрин ако можеш

Леле, ги гледам скриншотиве и жал ми е!!!!... Овој виндовс не ми ги чита драјверите за графичка и на секоја игра ерор... сеа ке го форматирам ( за некое време :) ) и ке ја инсталирам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom