- Член од
- 5 октомври 2008
- Мислења
- 1.287
- Поени од реакции
- 314
Инсталирај нови драјвери, симни ги од www.gta4.net , имаш за Nvidia и АTI
Fala..:helou:
Инсталирај нови драјвери, симни ги од www.gta4.net , имаш за Nvidia и АTI
Незнам, не приметив таква работа . Него, ако ви зеза пачот само пуштете ја играта од поново, и ќе се поправи....во комплет со 150-200 тројанци и spyware
Ахаххаха. Сите ствари што ти се во Graphics, дотерај ги до пола негдеVe molam kazete mi kako da ja stavam igrata na medium
А зашто воопшто си правел формат..?Леле се нервирам. Пред да направам формат, со истата конфигурација, играва беше ко подмачкана. Откако направив формат, којзнае што се деси, почна да ми сецка и срања... Чаре ?
Формат праев пошто, кракот за SP1 ме поеба, нејќеше да се стартува компјутерот, нејќеше ни у Safe Mode да влезе, и немав друга опција.А зашто воопшто си правел формат..?
Формат праев пошто, кракот за SP1 ме поеба, нејќеше да се стартува компјутерот, нејќеше ни у Safe Mode да влезе, и немав друга опција.
Отприлика 30-32 илјади денари.
Секако, без монитор.
20000Колку ќе ме кошта сосема нов комјутер, со конфигурациите што ги бара GTA IV ? Некој ако знае, нека пише...
Фала однапред :smir:.
Абе све е добро немам никаков проблем, освен тоа што приметувам дека идеше побрзо и без сецкања пред форматот.Ок пробај го кракот на ReDOR..Ја тој го иам и неам сеа за сеа проблеми освен тоа со текстурите.. али многу ретко ми се појавува..
Абе све е добро немам никаков проблем, освен тоа што приметувам дека идеше побрзо и без сецкања пред форматот.
нема шанси да ја играш играва со оваа конфигурацијаjas imam
pentium 4 2,4ghz
768mb ram
40 hdd
ati radeon 9200se
i ja igram nenormalno igrava, samo malku mi secka...
Како можеш да ја играш играва со 768 мб рам и без core duo процесор ? И малце ти сецка ???????? ај прати скрин ако можешjas imam
pentium 4 2,4ghz
768mb ram
40 hdd
ati radeon 9200se
i ja igram nenormalno igrava, samo malku mi secka...