GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
До кракот било, средив, големо фала на DONGO...
Ѕверска е играта, и повеќе од задоволен сум. :)

Дај пратете некое скринче бе да исплакнеме очи ние што неможеме да ја играме играва :pehar:

Ова пачов ме заеба гадно ,,,го изгубив звукот на играта само музика се слуша коли и нико не се слушаат, да не знае некој како да го uninstaliram?

Што мислите ќе може ли да ја играм играта:
процесор:Duo-core 2x 2.5gh
рам:2 гб
графичка:Nvidia GeForce 8400 512 mb:toe:

Ова пачов ме заеба гадно ,,,го изгубив звукот на играта само музика се слуша коли и нико не се слушаат, да не знае некој како да го uninstaliram?

Мислам дека неможе, така да земи Реинсталирај ја играта

Ај океј.

Вака сега,имате минимална конфигурација напишана на над 400 сајтови на нетов,ќе си пишете на гугл,ќе си најдете и споредите со вашиот PC.
Ако треба индивидуално за секој,ќе се уништи темата...

Така да,дискутирајте за играта,пачот и перформансите,а не за хардверски компоненти :wink:

Damn It ! И кај мене се заеба играта со пачот ...:nesvest: , сеа ќе мора све од поново ... Не се слушаат возилата, ингејмот ништо, не ми се покажува муниција. Само радиото се слуша.:bravo:

Damn It ! И кај мене се заеба играта со пачот ...:nesvest: , сеа ќе мора све од поново ... Не се слушаат возилата, ингејмот ништо, не ми се покажува муниција. Само радиото се слуша.:bravo:

Не избрзувај да ја реинсталираш цела игра,само излези од играта и пак влези се ке ти се среди , мене така ми се среди звукот ...

Што мислите ќе може ли да ја играм играта:
процесор:Duo-core 2x 2.5gh
рам:2 гб
графичка:Nvidia GeForce 8400 512 mb:toe:

Со ова, њет!
А и процесорот не ти е сјаен, под просек е :)

Momentalno igrava ja igram na Medium ponekogas iam problem teksturite odednas gi snemuva..
my.php

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom