GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Дали е вистина дека приказната ке биде со некој човек од балканот???:vozbud::vozbud::vozbud::pirat:

Русин ќе биде,Нико Бјелич :)

Grand Theft Auto IV's protagonist, Niko Bellic, is an Eastern European immigrant with a dark and shady past. Niko is in his mid-thirties, and moved to Liberty City to escape his past and pursue the "American Dream". The move was persuaded by his cousin, Roman, who claimed to be living there with two women, four hot tubs and fifteen sport cars - a lifestyle which very much appealed to Niko. Believing these claims, Niko got on a boat and headed for America in the hope of a better life. It soon became apparent, however, that Roman had lied in order to cover up his own failures. The truth is he operates a failing taxi business, has mounting debts, and various criminals from Liberty City's underworld have put a price tag on his head.

Повеќе за играта тука!

Ќе ја има за компјутер?

Јас само XBox 360 и PlayStation 3 прочитав.

Најверојатно за 6 месеци после ПС3 верзијата :(

Е Мац,коа ти викав купи ексБокс 360,ти не па не!

*пљук*

Шо бе,ПЦ-во појако е...
Да не ја има Крајсис за xbox360?

Него ГТА секогаш излагала за PS прво,за будалите да се излажат да земат PS2 само за неа,сеа иста тактика е.
А знаеме дека ние на Кајгана не сме будали,и кој чека ќе си дочека на крај.

Таман у септември,пред факс да почне,ќе ја вртам :)

Јебеш га.

Ама не зимам конзола за ГТА. Се заебале длабоко. :)

Ги имам читано на амерички форуми,едно 60 посто кои немале конзоли,купиле за ГТА Vice City кога искочила.
Истото и за Сан Андреас,и после ги препродавале откако ќе ја свртеле.
Тоа ти се богаташи :)

Ова што ќе ви го понудам, мааалку е оф топик (околу 50%), али ќе ви иде да му лупнете едно, па и две такви од глава (ќе видите какви)

Повелеле

А сеа малку он топик (другите 50% :) )

GTA 4, би требало да излезе за РС, т.е. многу се големи шансите да излезе за РС, али уште не даваат такви информации. Фала Богу, само што искочи играта, ако сеа кажат дека ќе ја има и за РС, зашто некој би се замарал да зима конзола некоја, нели? :)

Значи, ќе си почекаме, ќе си искочи за РС, ќе си ја играме мерачки на РС како и сите GTA до сега (освен Vice City Stories)

А до тогаш, ќе искочат (ако не и во исто време):

Red Alert 3 - мај фејврит
Mafia 2
Max Payne 3
Half-Life 2 Episode 3 (оваа може да закасни малку)
Kingpin 2 - мај фејврит од друг жанр :):):)

use 25 dena do izleguvanjeto na gta iv :nesvest:
a negde procitav deka celosnoto ime mu e Nikola Bellic sto go prai srbin

use 25 dena do izleguvanjeto na gta iv :nesvest:
a negde procitav deka celosnoto ime mu e Nikola Bellic sto go prai srbin

Па и приказната вика дека тој е балканец (значи србин по презимето :) ) и дека оди во Америка да види друг живот, така нешто, грубо кажано...

Јас едно само не сфаќам, како може играва да ја играт на PS3, без маус глупо ми е ептен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom