Фан клуб: Карпош Соколи

• Креатор на темата Viktoranius
  • Време на започнување
Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Кажи ми, се правиш дека знаеш нешто од кошаркава, со постовиве? Глумиш зналац? Или само им лижеш гз на Кавадарчани? Прво со постов си го откри тоталното незнаење з амакедноската кошарка, така да сите оние постулати дека Работнички бил прв во сезоната кога Мзт го тепаше Реал ти паѓаат во вода. ОД првите 8 титули, работнички купи 6, дали Врбица, дали Турман, дали Инграм...сеедно, така да дечко молим те олади со таа тема. Друга работа, кога незнае каква е ситуацијата со вардар, не тресаи тука, Тихо матевски го заебал вардар, а кога ви носеше титули...кога ги купи Инграм и компанија тогаш добар беше...уствари од кај би знаел ти дека Матевски ви бил тренер. Вардар 2000 и Вардар Осигурување се разделија поради недоразирања во финансиите, ВАрдар 2000 остана во прва лига на чело со Воиновски, а оној јакиот Вардар Осигурување си основа свој клуб и игра во втора лига со плави дресови. Ама како би можел да знаеш ти, последниве 7 години ги помина бојкотирајќи зашто Штерјо не ви дал пари да идете на трибини.

Со позериозни очекувања од лани, значи да влезат во плеј оф. Динамо Букурешт бил шампион на романија, аман Атансе, пак почна со глупости, да споредувате тимови од тоа време со овие со кои играте вие. Да Мзт нема тим тоа е факт, но да споредувате сегашните Брашов, кој не бил ни во први 8 во романија лани, туку бил 11 од 13 и Динамо Букурешт кој е претпоследен на табелата во моментов и кој испаднал во 1/4 финале лани со пред 10тина години Реал Мадрид, Скаволини, Жалгирис, Авел...се тотално срање и незнам како само не ви е жал да ја абете тастатурата за вакви глупости.

http://www.eurobasket.com/rom/rom.asp

http://www.euroleague.net/item/28020

A за рилски повели и види дали бил втор или 8ми

http://www.euroleague.net/uleb/domestic-leagues/domestic-leagues-2007-2008/bulgarian-league

Со други зборови, незнаете, не пишувајте, зашто само да си го покажувате незнаењето?

Epa dobro be seznajko.Brasov se vtori vo Romaniaj momentalno,Levski se vtori od lani vo Bugarija so ne ti e jasno?Dinamo e 8 od dve odigrani kola.Ako e taka po prvoto kolo Feni bese pretposleden kaj nas.Kaj vide deka gi sporeduvam niv so Real Madrid ili slicno.Ili pisis samo koga tresis gluposti.Koga site te dupea od prv do posleden za tvojata seljacka celavica i neznata pederska baby radical face te nemase nikade propadna vo zemja.Bese online i samo gi citase postovite i si gi brisese solzite pokraj kompjuter.Ili pa mozebi ti zaglavi tasteturata od golemata vlaga so ja predizvika.Pa posle od sozaluvanje tvoite prijatelcinja ja izbrisaa taa tema za koj predhodno dadoa dozzvola.Vrojatno do strav da ne si gi isecis venite

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Epa dobro be seznajko.Brasov se vtori vo Romaniaj momentalno,Levski se vtori od lani vo Bugarija so ne ti e jasno?Dinamo e 8 od dve odigrani kola.Ako e taka po prvoto kolo Feni bese pretposleden kaj nas.Kaj vide deka gi sporeduvam niv so Real Madrid ili slicno.Ili pisis samo koga tresis gluposti.Koga site te dupea od prv do posleden za tvojata seljacka celavica i neznata pederska baby radical face te nemase nikade propadna vo zemja.Bese online i samo gi citase postovite i si gi brisese solzite pokraj kompjuter.Ili pa mozebi ti zaglavi tasteturata od golemata vlaga so ja predizvika.Pa posle od sozaluvanje tvoite prijatelcinja ja izbrisaa taa tema za koj predhodno dadoa dozzvola.Vrojatno do strav da ne si gi isecis venite
Опинче, не бев дома тогаш, не се замарам јас со вас, како што тоа го правите од мене, ви одговоарав преку телефон, што го обасјува и тоа што се постовите пишани на латиница.

А кој ме дупел во отсуство, ти и фаците од Демир Хисар? Ќелав сум бил, што се разбирате вие во селото од мода и фризури, ви ги видов фацките и кога дојдов и ви ги видов селските руменила на обравчињата...боње таква фаца да имам после 15 пива од колку земјдолеска фаца со селслки руменила...

Дурга работа, Брашов е 7ми моментално, а Динамо е препоследен после 6 утакмици, а не две. А ти рече дека Динамо бил шампион на Романија, што е огромна невистина. Истото важи и за Брашов кој не играл ни плејоф. За разлика од вас, ќељавиот батко прати коишарка од поодамна и не прати само КК Фени или КК работнички.

И до Цити ПАрк Бој...братче, ако некогаш во мојот живот да се мерам со тебе во поглед на интелегенцијата, тој ден би бил последниот во мојот живот. Фала му на Господа што разлиакта помеѓу мојата и твојата интелегенција е како Бог и шеширџија.

А тоа што играат деца од Работнички во Вардар, што немаш поима зашто е така, зашто Панта ги зема децата, зашто Вардар е шампион во пет младински категории и која е политиката на клубот, неможеш да ми кажуваш мене и на нас кои ги знаеме приликите во кошарката (како што кажав ве немаше 8 години и сега све знаете, а всушност освен Работнички - Мзт и две финалиња со Струмица, друга домашна кошарка и не сте гледале) Политиката им е со млади играчи да се создате костур на екипата која за 3-4 години ке биде конкурентна. Имаат своја сала, имаат солидни спонзори, е тоа што имаа пехови и повредите на неколку клучни играчи пред почетокот на сезоната, носењето на Костовски и Морбан кои немаа тренирано и беа вон тренажен процес повеќе од 6 месеци влијаеше на нивната игра. Ако македонската кошарка има иднина, тоа е сигурно во Вардар, а све другото е гола вода (што покажуваат и резлутатите во младинските категориии и профвесиноналното работење со нив)

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
А бе што се трудиш да ми докажеш не ми е јасно. Ние сме виделе многу повеќе од ти што си видел, па затоа ти кажуваме дека лигата не чини. Секоја чест на Фени што сака да направи нешто, ти реков имаат супер тим, ама за во Македонија. Далеку е Европа за нас сите до еден. Кога ти кажувам дека не чини, мислиш мене ми е мерак што е така - НЕ фала богу.

Околу тоа кој се криел, кога еден човек на форумов (знаете кој) ве натера сите да помислите дека има 40 години што да ви кажам повеќе. Ве направи МАЈМУНИ, вратете си ги постовите и видете какви малоумници сте биле во тие муабети и колку сте биле наивни.
Замилсете си што мислевме тогаш за вас, каков ли народ живее во нашава држава!?

П.С. Среди се малце гледај што пишуваш, прво викаш што има врска ако сме го победиле Реал, после не бе не реков така.:tapp:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
А бе што се трудиш да ми докажеш не ми е јасно. Ние сме виделе многу повеќе од ти што си видел, па затоа ти кажуваме дека лигата не чини. Секоја чест на Фени што сака да направи нешто, ти реков имаат супер тим, ама за во Македонија. Далеку е Европа за нас сите до еден. Кога ти кажувам дека не чини, мислиш мене ми е мерак што е така - НЕ фала богу.

Околу тоа кој се криел, кога еден човек на форумов (знаете кој) ве натера сите да помислите дека има 40 години што да ви кажам повеќе. Ве направи МАЈМУНИ, вратете си ги постовите и видете какви малоумници сте биле во тие муабети и колку сте биле наивни.
Замилсете си што мислевме тогаш за вас, каков ли народ живее во нашава држава!?

П.С. Среди се малце гледај што пишуваш, прво викаш што има врска ако сме го победиле Реал, после не бе не реков така.:tapp:
Bratce rekov deka ne rekov deka gi sporeduvam Real so Brasov ili sl...
A zatoa so godinite mislis deka baby radical face mnogu me zaebal so namesto 25 se kazal 40 godini.Aj molimte ne me smej kako me zaebal.Ti rekov deka toa e isto so toa so sega mene na profilot mi pise deka sum 17 godini a sum registriran od mart i sega da vi recam ama ve lazev 8 meseci ne sum 17,45 sum.Mislam deka toa e smea i zaebancija za mali deca.A toa so izvadija slika od neznoto momce e poradi toa so se prave dosta pameten tuka.Zosto ne izvadat od mene ili od tebe pa da ne ismejavat?Zatoa so toj pocna da go ismejava moeto ime so u sustina e malo vise bitno a on ustvari bil kako drkan kur u facata.Pa na seto toa ima fenomenemenalno ime ZOKI...A za modata za celava glava stvarno e hit.A se dodeka e takov ne ni moze da ima posalam devojka(vidi fotos)Koj go imitira Dejvid Bekam ili pocnaa poleka da kapi kosata pa da go sprecime kapenjeto.Ama taa slika mozev prv da ja stavam na forumov ama iskreno gledajci mu ja facata mi padna zal za nego...Silnoto momce od Aeerodrom koe e silno preku net vo faca e kako kubana kokoska.Pa ako sum 17 godini ke go sronam so goli raci...Ama pak ke mi padne zal i ke go ostavam

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Bratce rekov deka ne rekov deka gi sporeduvam Real so Brasov ili sl...
A zatoa so godinite mislis deka baby radical face mnogu me zaebal so namesto 25 se kazal 40 godini.Aj molimte ne me smej kako me zaebal.Ti rekov deka toa e isto so toa so sega mene na profilot mi pise deka sum 17 godini a sum registriran od mart i sega da vi recam ama ve lazev 8 meseci ne sum 17,45 sum.Mislam deka toa e smea i zaebancija za mali deca.A toa so izvadija slika od neznoto momce e poradi toa so se prave dosta pameten tuka.Zosto ne izvadat od mene ili od tebe pa da ne ismejavat?Zatoa so toj pocna da go ismejava moeto ime so u sustina e malo vise bitno a on ustvari bil kako drkan kur u facata.Pa na seto toa ima fenomenemenalno ime ZOKI...A za modata za celava glava stvarno e hit.A se dodeka e takov ne ni moze da ima posalam devojka(vidi fotos)Koj go imitira Dejvid Bekam ili pocnaa poleka da kapi kosata pa da go sprecime kapenjeto.Ama taa slika mozev prv da ja stavam na forumov ama iskreno gledajci mu ja facata mi padna zal za nego...Silnoto momce od Aeerodrom koe e silno preku net vo faca e kako kubana kokoska.Pa ako sum 17 godini ke go sronam so goli raci...Ama pak ke mi padne zal i ke go ostavam
Зашто не се вади слика од вас тука.....Хммм пошто никој не се замра со вас...заклучок толку сум ви ја нарушил психата што секој петок после шести час се собиравте некаде во кавадаречката околлија на тркалезна маса, дававте предлози како да му вратите на Радикал зашто ви става капачиња со факти...Сте извадиле слика од Хи5, големо такво, што не сте ги извадиле тие кај што сум на Мзт, а не каде што сме мортус пијани и неможеме да гледаме? Си знаете вие, дека подобро една вече ќор пијан со нежна фаца, од колку цел живот селска фаца со румени обравчиња...Џабе ви е батенце, Радикал не се замара со вас, не сте му вие опсесија, овде сте му само да ве работи како што си ги работите бавчите...Хај-фајв хакери хихихих. Слободно дојди и стопи ме, ќе дојдеш за две години во Скопје да студираш, таман ќе ојачаш уште малце со копањето, па дојди и срони ме, со душа го чекам тој момент...

Јас сум ќељав денес утре не...а ти ќе имаш румени обравчиња и денес и утре...кој е тука заебаниот? :toe:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Зашто не се вади слика од вас тука.....Хммм пошто никој не се замра со вас...заклучок толку сум ви ја нарушил психата што секој петок после шести час се собиравте некаде во кавадаречката околлија на тркалезна маса, дававте предлози како да му вратите на Радикал зашто ви става капачиња со факти...Сте извадиле слика од Хи5, големо такво, што не сте ги извадиле тие кај што сум на Мзт, а не каде што сме мортус пијани и неможеме да гледаме? Си знаете вие, дека подобро една вече ќор пијан со нежна фаца, од колку цел живот селска фаца со румени обравчиња...Џабе ви е батенце, Радикал не се замара со вас, не сте му вие опсесија, овде сте му само да ве работи како што си ги работите бавчите...Хај-фајв хакери хихихих. Слободно дојди и стопи ме, ќе дојдеш за две години во Скопје да студираш, таман ќе ојачаш уште малце со копањето, па дојди и срони ме, со душа го чекам тој момент...

Јас сум ќељав денес утре не...а ти ќе имаш румени обравчиња и денес и утре...кој е тука заебаниот? :toe:
Celo vreme hipoteticki zboris bre.Si me vidiel?Ja po muabetot tvoj si mislev ke ispadne nekoj golem covek so kosa zastrasuvacki a ne baby radical face...A za moata faca ne beri gajle.Ja sum najboli zisik kaj nas u Kavadarci...:pos2::pos2::pos2::pos2:

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Celo vreme hipoteticki zboris bre.Si me vidiel?Ja po muabetot tvoj si mislev ke ispadne nekoj golem covek so kosa zastrasuvacki a ne baby radical face...A za moata faca ne beri gajle.Ja sum najboli zisik kaj nas u Kavadarci...
По она што го имам видено, и немаш некоја особена конкуренција

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
По она што го имам видено, и немаш некоја особена конкуренција
По мажи ли гледаш бе?:pos2::pos2:Дај малку развеселете се,само карење,карење ...Бркање,тепање,крадење тапани маици ...Мала шала:pos2::smir:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Случајно ако знае некој резултат од Соколи - Фени нека каже :)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
94-117 за Фени
94 со Фени еееејјјј тоа ти се вика напад браво зверови:kesa::kesa::kesa:

Член од
6 ноември 2008
Мислења
27
Поени од реакции
0
ABE KARPOS SOKOLI FAN TEMA ne prepukuvanje za MZT I RABOTNICKI!!
Sega ke vi kazam,koga sum igral protiv Mzt gakite mi se tresele da ne mi letne nekoe sise u glava koa sutiram slobodni,Rabotnicki cel zivot kupue utakmici,Feni nezznae so da prai so pari pa kupuva po 5 stranci koi lapaat po 7000Evra mesecno,Varda da ne zboram deka trenerot im zima pari im pisuvaa deka zimaat po 800 a im dava po 200eur.
Za nas SOKOLI-Neame sponzor,za razlika od drugite bez pari go ostavame srceto na teren i mislam dobro se drzime so ogled deka nikoj ne zema denar!!!
Sega aj prekinete - ako sakate najdete se i ispleskajte se,ne se praete jaki preku forumi!!
A da MZT - Go tepase na Real so nee mala rabota!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom