Фан клуб: Карпош Соколи

• Креатор на темата Viktoranius
  • Време на започнување

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
ABE KARPOS SOKOLI FAN TEMA ne prepukuvanje za MZT I RABOTNICKI!!
Sega ke vi kazam,koga sum igral protiv Mzt gakite mi se tresele da ne mi letne nekoe sise u glava koa sutiram slobodni,Rabotnicki cel zivot kupue utakmici,Feni nezznae so da prai so pari pa kupuva po 5 stranci koi lapaat po 7000Evra mesecno,Varda da ne zboram deka trenerot im zima pari im pisuvaa deka zimaat po 800 a im dava po 200eur.
Za nas SOKOLI-Neame sponzor,za razlika od drugite bez pari go ostavame srceto na teren i mislam dobro se drzime so ogled deka nikoj ne zema denar!!!
Sega aj prekinete - ako sakate najdete se i ispleskajte se,ne se praete jaki preku forumi!!
A da MZT - Go tepase na Real so nee mala rabota!!!

Будо , ти ли си бре чоек ????:toe:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
Sega ke vi kazam,koga sum igral protiv Mzt gakite mi se tresele da ne mi letne nekoe sise u glava koa sutiram slobodni,Rabotnicki cel zivot kupue utakmici,Feni nezznae so da prai so pari pa kupuva po 5 stranci koi lapaat po 7000Evra mesecno,Varda da ne zboram deka trenerot im zima pari im pisuvaa deka zimaat po 800 a im dava po 200eur.
Za nas SOKOLI-Neame sponzor,za razlika od drugite bez pari go ostavame srceto na teren i mislam dobro se drzime so ogled deka nikoj ne zema denar!!!
Sega aj prekinete - ako sakate najdete se i ispleskajte se,ne se praete jaki preku forumi!!

:kesa::kesa::kesa::kesa:

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
кој купува утакмици бе купен еден сите знаат дека работнички одсекогаш имал најбоље тим а вие можете само да го :drk: знам дека од имат зборите али тоа е...што да правиме ..соколи немале спонзори..па за таков тим и да сум гигант не би се осмелил да бидам спонзор на соколи пошто ке биде пропала инвестиција глеај малку реално на работоте а не само навијачки постови да ми маваш

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
кој купува утакмици бе купен еден сите знаат дека работнички одсекогаш имал најбоље тим а вие можете само да го :drk: знам дека од имат зборите али тоа е...што да правиме ..соколи немале спонзори..па за таков тим и да сум гигант не би се осмелил да бидам спонзор на соколи пошто ке биде пропала инвестиција глеај малку реално на работоте а не само навијачки постови да ми маваш
Касно ти е тебе, 12 години имаш а уште не си легнат...а што знаеш ти што се случувало пред 7-8 години, па тогаш ти уште си цицал

Будо-Мудо на кајгана...Famous people на форумов, woooooooooow

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Касно ти е тебе, 12 години имаш а уште не си легнат...а што знаеш ти што се случувало пред 7-8 години, па тогаш ти уште си цицал

Будо-Мудо на кајгана...Famous people на форумов, woooooooooow
земи една црта и смири се ајде...

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
земи една црта и смири се ајде...
Вие си го плеснавте еднаш со другарчето што си го викна на помош ??? раазбра дека ке ти местам дечко и одма љубоморно се регистрираше на форумов... па шо не ми кажа бе дека си зафатен, немаше ништо да спомињам.. изивним моја грешка !!!

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Млекцето те чека :pos: :pos: :pos:
абе радикал бе ја ако имам 12 рачунај дека ти имаш 15 .....3 год си постар од мене и сереш тука...мислиш дека ако си постар тука за некоја година две си босс на форумов...уствари да ке ти ја дадам таа титула пошто тоа ти е целта изглеа..ако ништо друго

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
абе радикал бе ја ако имам 12 рачунај дека ти имаш 15 .....3 год си постар од мене и сереш тука...мислиш дека ако си постар тука за некоја година две си босс на форумов...уствари да ке ти ја дадам таа титула пошто тоа ти е целта изглеа..ако ништо друго
Oди играј грабни стапче и жмурка :baeh:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Сакате ли војска со педерите т.е нежните момчиња водач на војската е секако путкопувникот:pos2:

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
и ти со мене ке играме сакате ли војска...ама јас како што разбрав тебе омилена игра ти б:pos2::pos2:ила камај камај
Точно мене ми била....пред 20 години, за разлика од тебе кој сеуште играш Грабни стапче. Сигурно и после серење викаш ГО-ТО-ВО за да дојде мама да ми ти го избрише газенцето :pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom