Фан клуб: Карпош Соколи

• Креатор на темата Viktoranius
  • Време на започнување

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
znam znam se znam so site uzivaj generacija mi se 89ta tuku ti vikam na celo so tiho matevski koa dojde vardar propadna i eve go sea do kaj e panta da e glaven trener mislam katastrofa

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
znam znam se znam so site uzivaj generacija mi se 89ta tuku ti vikam na celo so tiho matevski koa dojde vardar propadna i eve go sea do kaj e panta da e glaven trener mislam katastrofa
Факт е дека тихо го заеба вардар..он ја побара таа млада екипа и он го направил муабетот со управа..демек ке земеме двајца добри и младите да учат со нив и еден ден кога ке бидат нешто ке останат да играат за нас....а дотогаш плата ке им биде 200 евра

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Igrase so sampionot na Romanija,na 19 Noemvri so Svislion takovo 6 tiot vo Srbija(posle partizan,dzvezda,FMP,Hemofarm i Vojvodina),igravme so vtoriot vo Bugarija itn.I vo sekoj slucaj ja sum ubeden deka MZT i od ovie protivnici bi gubel po 30 razlika
Мали кој те лажел дека сте играле со шампионот на Романија? Екипата која што игравте дома (не и го памтам ни името од што беа камења) лани завршија 11-ти. МЗТ кога играл со јаки тимови ти уште не си знаел дека во кошарката после 4-ти фаул се изведуваат слободни

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Мали кој те лажел дека сте играле со шампионот на Романија? Екипата која што игравте дома (не и го памтам ни името од што беа камења) лани завршија 11-ти. МЗТ кога играл со јаки тимови ти уште не си знаел дека во кошарката после 4-ти фаул се изведуваат слободни
Nie igravme so Brasov koi ova godina se so poseriozni ocekuvanja rabotnicki igrase so sampionot.A za minatoto ne mi kazuvaj posto toa e samo minato na koe vie mozete samo da se sekavate.Pardon toa ne ni moze da se kaze minato toa bilo samo eden natprevar od 40 min protiv Real i tolku

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
Nie igravme so Brasov koi ova godina se so poseriozni ocekuvanja rabotnicki igrase so sampionot.A za minatoto ne mi kazuvaj posto toa e samo minato na koe vie mozete samo da se sekavate.Pardon toa ne ni moze da se kaze minato toa bilo samo eden natprevar od 40 min protiv Real i tolku
Порто, Улм, Реал...

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Па вие сте немале ни толку можност да играте, а не па да помислите да го победите Реал Мадрид. Само ќе те прашам една работа, дали Жалгирис, Скајлајнерс, Порто, Шоле...се слаби тимови. Само тоа одговори ми?

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
добро бе со тој реал мадрид више го отупевте...ме интересира кој зема титула во македонска лига и до каде ли стигна МЗТ таа година?

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.194
Поени од реакции
13
добро бе со тој реал мадрид више го отупевте...ме интересира кој зема титула во македонска лига и до каде ли стигна МЗТ таа година?

Реков на малоумник како тебе и на платеник не реплицирам, слободен си !!!

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Не Те Прашав тебе ај гледај таму кокошките да не ти избегаат..теслата под рука ...вилата од другата страна..и на работа...не се замарам со такви фраери како тебе...немаш друга работа па провоцираш?? така? ај иди таму застани пред јане сандански :drk: еднаш и оди си дома легни да спиеш на раат

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
реално гледано на работите и од карпош соколи може да стане екипа може и се сеќавате дека пред 2 сезони фени беа гола вода али затоа помина време и сеа се фаворити само спонзори ..и да ги купи некој поасален..и од нив може да биде екипа..а многу ми е жал за вардар пред неколку сезони беа многу јаки ..можам да кажам и пред 2 пошто успеаа да не тепаат во кале дури 30 разлика и 15 разлика во парк...али нивната управа сака млади играчи(ко на пример еден што го знам) не викам дека дечкото не игра добро али има 19 години и не е за во прва лига а имаа добар состав Шуш им играше Кралевски,Блажевски,оној црнецот и сега се врати во вардар али и него сам не го бива Карлос Морбан и.т.н. и се беше за парите не им се плаќаа играчи а овие помаливе можат да ги лажат со 200 евра месечно..затоа на нив им треба таа млада екипа..која очигледно не е за во прва лига а искрено да би биле во 2 ра лига би газеле
Факт е дека тихо го заеба вардар..он ја побара таа млада екипа и он го направил муабетот со управа..демек ке земеме двајца добри и младите да учат со нив и еден ден кога ке бидат нешто ке останат да играат за нас....а дотогаш плата ке им биде 200 евра
Кажи ми, се правиш дека знаеш нешто од кошаркава, со постовиве? Глумиш зналац? Или само им лижеш гз на Кавадарчани? Прво со постов си го откри тоталното незнаење з амакедноската кошарка, така да сите оние постулати дека Работнички бил прв во сезоната кога Мзт го тепаше Реал ти паѓаат во вода. ОД првите 8 титули, работнички купи 6, дали Врбица, дали Турман, дали Инграм...сеедно, така да дечко молим те олади со таа тема. Друга работа, кога незнае каква е ситуацијата со вардар, не тресаи тука, Тихо матевски го заебал вардар, а кога ви носеше титули...кога ги купи Инграм и компанија тогаш добар беше...уствари од кај би знаел ти дека Матевски ви бил тренер. Вардар 2000 и Вардар Осигурување се разделија поради недоразирања во финансиите, ВАрдар 2000 остана во прва лига на чело со Воиновски, а оној јакиот Вардар Осигурување си основа свој клуб и игра во втора лига со плави дресови. Ама како би можел да знаеш ти, последниве 7 години ги помина бојкотирајќи зашто Штерјо не ви дал пари да идете на трибини.

Со позериозни очекувања од лани, значи да влезат во плеј оф. Динамо Букурешт бил шампион на романија, аман Атансе, пак почна со глупости, да споредувате тимови од тоа време со овие со кои играте вие. Да Мзт нема тим тоа е факт, но да споредувате сегашните Брашов, кој не бил ни во први 8 во романија лани, туку бил 11 од 13 и Динамо Букурешт кој е претпоследен на табелата во моментов и кој испаднал во 1/4 финале лани со пред 10тина години Реал Мадрид, Скаволини, Жалгирис, Авел...се тотално срање и незнам како само не ви е жал да ја абете тастатурата за вакви глупости.

http://www.eurobasket.com/rom/rom.asp

http://www.euroleague.net/item/28020

A за рилски повели и види дали бил втор или 8ми

http://www.euroleague.net/uleb/domestic-leagues/domestic-leagues-2007-2008/bulgarian-league

Со други зборови, незнаете, не пишувајте, зашто само да си го покажувате незнаењето?

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Кажи ми, се правиш дека знаеш нешто од кошаркава, со постовиве? Глумиш зналац? Или само им лижеш гз на Кавадарчани? Прво со постов си го откри тоталното незнаење з амакедноската кошарка, така да сите оние постулати дека Работнички бил прв во сезоната кога Мзт го тепаше Реал ти паѓаат во вода. ОД првите 8 титули, работнички купи 6, дали Врбица, дали Турман, дали Инграм...сеедно, така да дечко молим те олади со таа тема. Друга работа, кога незнае каква е ситуацијата со вардар, не тресаи тука, Тихо матевски го заебал вардар, а кога ви носеше титули...кога ги купи Инграм и компанија тогаш добар беше...уствари од кај би знаел ти дека Матевски ви бил тренер. Вардар 2000 и Вардар Осигурување се разделија поради недоразирања во финансиите, ВАрдар 2000 остана во прва лига на чело со Воиновски, а оној јакиот Вардар Осигурување си основа свој клуб и игра во втора лига со плави дресови. Ама како би можел да знаеш ти, последниве 7 години ги помина бојкотирајќи зашто Штерјо не ви дал пари да идете на трибини.

како прво реално гледам на работите како второ не лижам гз на никој и не лижам гз на никој можеш слободно да видиш за кој беше наменет постот и не ми кажувај глупости дека тихо матевски не го заебал вардар туку ја знам ситуацијата од други луѓе неќам да именувам....моментално децкото игра у вардар у прва и другар ми е.....Задоволен? а ти ако лижеш гз на некој преку постови алал нека ти е...се палиш на нет...од кај испадна ти бе најпаметен од сите тука...од каде не ми е јасно? да фати некој да чита постови од почеток ке плаче од смеење од тебе и твоите паметно другарчиња од фамилијата...радикал само едно ке ти кажам..ако беше толку паметен и ако барем малце не се правеше чалам никој од форумов немаше да ти се смее и да се расправа со тебе

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Платеник дај олабави малце или земавте плата што сте по 30 души на трибина?

Kajgana Shop

На врв Bottom