Football Manager и останати Manager игри!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Кој сака да го купи Меси нека и даде на Барса 199м. мене толку ми бараа...

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Абе знае некој како да се биде селектор на репрезентација???

Кога почнуваш,со нов менаџер,таму кај што бираш тим,има едно Nations,тука можеш да одбереш.Или ако играш подолго со тим,оди на Options-па New user направи некој менаџер,дај му ја репрезентацијата сто сакаш да ја водиш,и после одма оди на Retire со новиот менаџер.После преку твојот User,оди во репрезентацијата,доле лево ќе видиш има Apply for job,аплицирај и чекај одговор.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Кога почнуваш,со нов менаџер,таму кај што бираш тим,има едно Nations,тука можеш да одбереш.Или ако играш подолго со тим,оди на Options-па New user направи некој менаџер,дај му ја репрезентацијата сто сакаш да ја водиш,и после одма оди на Retire со новиот менаџер.После преку твојот User,оди во репрезентацијата,доле лево ќе видиш има Apply for job,аплицирај и чекај одговор.
А потоа може да се избришa креираниот user?

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
daj kazete nekoj jak eftin igrac do 60K so Pelister pocnav. mi dadoja 120 ne znam koj da go kupam. samo za Makedoncite ima stats i drugi zemji od balkano. btw imat zgreska napraeno. kaj site Makedonski igraci kaj nationality pisi ser a kaj srbite MKD

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.154
Поени од реакции
5.995
Toa e zaradi toa sto koga e praven modot za makedonska liga, makedonskata liga e stavena namesto srpskata, a so toa smeneti se naciite. Poradi nekoja pricina, taa kratenka za nacijata sto stoi do imeto na igracot ne moze da se smeni.

Isto kako na prethodnata FM koga bea smeneti Makedonija i Slovacka, kaj Makedoncite pisuvase SVK, a kaj Slovacite MKD.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
As per yesterdays forum post, we have decided to make a beta version of the 8.01 patch available for people to try.

For those who don't know what a "beta" is, it's a test version that we would normally use internally to test the fixes that have been made.

We have decided to release this to you due to people having issues with the workaround for the closing down bug, and a couple of other long term issues that people have discovered, as well as a few compatibility issues that a few users have experienced on their machines and the Securom copy protection that is being used on the game.

We will be releasing a final version of the patch in a couple of weeks, once we're happy with it and have gone through a full test cycle internally. The final version will also include data changes.

There will be many different versions of the "beta" patch available for the different variations of the game. As these become available, the game name will be in bold lettering.

Г

Грејвдигер

Гостин
8.0.1 ќе излезе за некој ден... А тие лигите све ми зимате постовите од бадијала ... :pos2:

Смерт минатата година Македонците беа на Израел :)

Kajk

- нема лабаво -
Член од
10 март 2006
Мислења
512
Поени од реакции
1
не се секирај, сите го симнаа, можеш и ти:smir:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Го симнав го инсталирав сеа каде да барам МК лига нема нигде треба нешто да се направи...?

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Има некои скинови за ФМ 08? Белиов многу е лош

Kajgana Shop

На врв Bottom