Абе во смисол, да ми се пушта некоја убава девојка, а јас веќе си имам стабилна врска, воопшто не би размислувал дали ќе ја излажам девојката. Се разбира дека ќе го направам тоа. Бев едно време со една девојка која многу ја сакав и било која друга девојка да ми се пуштеше, ја одбивав, со образложение си ја сакам девојката моја, ниедна друга не ми е потребна. Му ги кажував тие случки на еден мој другар и тој ми велеше-- немој бе да одбиваш девојка која ти се пушта, ќе ти биде понатаму криво во животот.
И видиш јас не сум повеќе со таа девојка и навистина ми е криво за сите тие девојки кои ги пропуштив.
Така да советот кој мојот другар ми го даде, ви го пренесувам и на вас.
Znaci se e do ljubovta, i do toa koj kolku ti znaci. :back:
Go cenam toa sto si go pravel koga si bil so devojka koja ti znacela nesto poveke. i go podrzuvam
A sovetot na drugarot ne mi se dopagja. :nenene: osven ako ne si vo vrskata od vistinski pricini ( ne e vistinskata za tebe).
Sto koga toj bi imal devojka? ...pa protiv mesanje sum vo tugi vrski, od ednostavna pricina sto ne bi sakala i mene da mi se zamesa nekoja.
A koga bi resila da vletam kako uragan vo tugja vrska, prasanjeto bi bilo nema li i na mene da mi se sluci istoto, koga bi nasol doticniot podobra od mene?
Za nekoi vrski vredi da se boris, no za nekoi NE. a toa ke zavisi i od dvaicata.