Што кога тој/таа има девојка/дечко?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Што кога тој има девојка?

• Вкупно гласачи
    228
Малку е глупаво кога знеаш дека девојката има дечко.
Доколку од неа нема некои првични искри никогаш не би и се пуштил, но доколку има најпрвин ќе се обидувам да ги игнорирам, бидејки не е единствена девојка а е девојка која може да ти донесе непријатни ситуации, е веќе ако е ептен очигледно ќе и го научам телефонот и ќе и се јавам, ако прифати разговор значи ќе следи нешто повеќе ама тоа нема да биде ништо повеќе од една авантура, зошто ако го вара сегашниот дечко кога би се фатила со мене ќе го прави истото,

Целта ги оправдува средствата?

Dali nekogas ste se nasle vo situacija koga toj vie sto go sakate ima decko/devojka, a vie ste vo situacija da napravite se za da gi skarate za da mozete da ja imate/da go imate ne birajki bilo kakvi sredstva. Jas licno, ne go opravduvam ovaj nacin za da se dojde do srceto na toj sto go sakate, me interesira dali vie go opravduvate ova, i dali nekogas go imate napraveno. P.S. ne ja sretnav ovaa tema dosega, ama ako ja ima slobodno brisi

боже не! така прават средношколките највеќе :) а инаку досега не сум се вљубил во некоја до таа мера, а таа пак да не осеќа ништо за мене, и да треба јас да ја карам со дечкото, или слични глупи работи :)

The Blob напиша:
боже не! така прават средношколките највеќе :) а инаку досега не сум се вљубил во некоја до таа мера, а таа пак да не осеќа ништо за мене, и да треба јас да ја карам со дечкото, или слични глупи работи :)
а бе веќе не е само средни школо, ова се дешава и со многу повозрасни, видов и тоа ме плаши, што не се случува само кај младите, туку кај многу повозрасните

Никогаш не би паднал на толку ниско ниво ни па е мој стил да уништам една срека 2 срекни лица и една љубов за да го добијам тоа што го сакам и јас да бидам срекен
Никогаш не би го сторил тоа..поради фактот
’’’ дека во природата има работи кој ги сакаме и ги имаме покрај нас и работи кој ги сакаме и никогаш неможеме да ги имаме покрај нас ’’’’
Не дека тука ке глумам светец а може и многу ке ме сфатат грешно како така лесно би се откажал од тоа што го сака и што би можело да ме направи срекен.
На овој начин сигурно нема да допреме до срцето на таа сакана или сакан ДЕФИНИТИВНО.
и последно не сум го направил ова никогаш и нема да го направам ни во иднина :smir:

Никогаш не би помислил ни на мување, а камоли да им ја растурам врската, се се памти, се се враќа, некогаш може некој да ви врати со иста мерка, па да видите дека е невкусно

Kakvo odkazuvanje? Pa sekoja vrska zapochnuva so muvanje neli? Ako se pogodi togash pravime ushte, ednash pa ushte ednash i taka sekoj den a toa dali imala ili nemala dechko ke razmislam.... dechko moze da ima ama ima i potreba od nov! LoL!

pa toa zavisi od drugata osoba.Ako na nego mu e dosadnood taa vrska i saka da bide so mene zosto da ne:) moze e pocetok na nova ljubov:)
ama nikogas ne ja zabopravam ovaa izreka:kako si zemal taka ke ti bide zemeno:))))
ma da ne e sekogas taka:back:

Веројатно културно ќе се повлечам, последна работа што сакам е да расипам нечија врска.

Гледам за вторава опција сум гласала на времето... :pos: Ама се предомислив.:)Ако толку ми се допаѓа, едно мување секако нема да ме задоволи.:) Така да подобро ништо, ќе се откажам, има други.:)

Vospitana sum da ne cackam nisto sto e tugo bez prasanje :)

Pa bi se otkazala ne sakam da bidam pricina za razdelba ili nesto slicno, kako sto kaj mene ne sakam vo vrska da ima takvi treti osobi. Ama zavisi i od vrskata kolku idat, kolku se sakaat neznam sto ama pak bi se otkazala. Ako mi e sudeno so toj covek jas ke bidam porano ili pokasno sega sto da pravam koga druga bila pobrza od mene:))) Ne sakam da povredam luge, no od druga strana se zavisi kako ke se postavi drugata strana

abe so usul da probas nema nisto loso...
e sega pazi da ne preteras zosto go izede!!!!!!!!:nenene:

jas bi se otkazala bidejkji nemam namera nekomu da unistuvam vrska...ako mu se dopagjam na nego i ako toj saka da ima neso so mene prvo neka raskine so zenska mu pa posle...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom