Што кога тој/таа има девојка/дечко?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Што кога тој има девојка?

• Вкупно гласачи
    228
едноставно се откажувам и одам да трагам по некоја друга што ги исполнува критериумите што јас ги барам :D

Ако тој што ми се свиѓа има девојка можеби ке се потрудам да му го привлечам вниманието и да го добијам јас :) ваљда не планира да се жени со неа на овие години :)

абе какво откажување..јасс го свиѓам, и тој мене,ама е во врска 7 години..или му е страв или жал да и раскини на девојка му (n)

7 години се во прашање. неможам да сватам како не му здосадува. може и да ја сака не викам не.макар шо не ми изгледа така

Ништо. Не пипам у туѓа територија.
Мене бар лично многу би ме изнервирало некој да и се пушта на девојка ми знаејќи дека е зафатена, на таквиот радо би му го пукнал носот,пошо го пика кај што не треба.

7 години се во прашање. неможам да сватам како не му здосадува. може и да ја сака не викам не.макар шо не ми изгледа така

Може му е здосадена па затоа бара нови жртви и му забегува погледот на страна.. Можеби затоа што таа со која е у врска 7 год му здосадила па ти му се свиѓаш сега. Ама не мора да значи дека не ја сака неа... Можеби му здосадило се едно исто но како и да е не верувам дека ке стави крај на таа врска...

ја тебе не можам да те сфатам кај се пикуваш кај што не ти е место.

ја тебе не можам да те сфатам кај се пикуваш кај што не ти е место.
ne mozes taka da kazes nikolina emocci se vo prasanje se zalubuvas ubava ti e devojkta na nea mislis celo vreme.. mene mi se ima sluceno e sega ako e cvrsta vrskata ce go odbija devojkata ako ne zosto da ne se proba od proba zijan nema :))

Може му е здосадена па затоа бара нови жртви и му забегува погледот на страна.. Можеби затоа што таа со која е у врска 7 год му здосадила па ти му се свиѓаш сега. Ама не мора да значи дека не ја сака неа... Можеби му здосадило се едно исто но како и да е не верувам дека ке стави крај на таа врска...

Колку посакувам ова тебе да ти се случи :D.
Не, најозбилно. Да се заљубиш премногу, да идете доооооолго време и да дое некоја ________(навреда) да ти го собере. Ауу. :love:

ne mozes taka da kazes nikolina emocci se vo prasanje se zalubuvas ubava ti e devojkta na nea mislis celo vreme.. mene mi se ima sluceno e sega ako e cvrsta vrskata ce go odbija devojkata ako ne zosto da ne se proba od proba zijan nema :))

Како може да се заљубиш во некој што знаеш дека е зафатен ? Па забранета е таа за тебе, ќе си поставиш линија до кај смееш да одиш и својата среќа на друго место ќе си ја бараш.

Не, најозбилно. Да се заљубиш премногу, да идете доооооолго време и да дое некоја ________(навреда) да ти го собере. Ауу. :love:

Како може да се заљубиш во некој што знаеш дека е зафатен ? Па забранета е таа за тебе, ќе си поставиш линија до кај смееш да одиш и својата среќа на друго место ќе си ја бараш.

se slucuva ubava e devojkta i toa e emocii se vo prasanje ne mozes protiv toa srceto ti igra koga ce ja vidis ne e lesno.
dodeka ne probas ne znaes dali ti e zabraneto ili pak ne, probaj pa samata devojka ako go saka, ce me odbija i tuka e se jaSNO, si teram po nova srejka :), ali ako opali e tuka e druga rabota, ne se ednostavni nestata vo zivotot ako taka nam ni izgledaat ednostavni :)),

Sto znam za temava, ne e tolku ednostavno kolku sto izgleda. Ima poveke situacii.

Kako prvo ne e vo red od eticki pricini, vrskata e najprvo megju dvajca, toa e intima. Od druga strana holivud so sekoj izminat den ne uci deka toa nema vrska i silnata ljubov ke pobedi na kraj (bezrazlika dali toj/taa ima partner/ka), i site se vooduseveni od celata prikazna pa se poistovetuvaat so glavniot lik.
Partnerite imaat prijateli, i imale pred vrskata. Od iskustvo zboruvam, ljubomorata kaj edniot cesto doveduva do (ili vo proces na) izolacija.
Veruvam deka vo vakov slucaj igraat uloga mnogu faktori, od strasta vo vrskata, do razmisluvanjeto i posesivnosta na partnerite kako i namerite na "tretiot".

Ај ти научи се подобро да читаш и да разбираш што е напишано.. прво дешифрирај малку што какo напишале другите па после посакувај им ебано глупи желби ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom