Tuning

Ultimate'

Диктатор
Член од
23 октомври 2007
Мислења
118
Поени од реакции
9
za zal nemase nisto samo nekoi entuzijasti so sakaa da si gi isprobaat motorite ama policijata gi razbrka.a nemase zatoa sto nemaa pari mn barase otstinata

Член од
30 јуни 2008
Мислења
493
Поени од реакции
13
Луѓе незнаев каде да го пишам ова али ај тука. Утре и задутре има трки кај Александар Палас на кружни патеки утре од 10 е тренингот а у недела од 11 е трката ! Па кој може и сака нека иде ! :smir:

Член од
5 октомври 2008
Мислења
19
Поени од реакции
0
Бокле фала за информацијата. Бев денес таму навистана интересно, имаше и еден судар. Еден од натпреварувачите од Србија остана без кола за утре откако го загуби десниот преден трап. Ќе биде супер утре, уште асфалтот да беше порамен ќе биде поубаво. Кој го интересират вакви работи нека провери утре.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ајде дечки... Чекаме инфо и склики утре :). Немојте да речете дека не сте биле.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
493
Поени од реакции
13
Лееј денес цело време на трката бев сабајле отидов у 9 и седев до крај негде до кај 3 и нешто али беше многу закон и стварно организација за прв пат да биде на ниво.Иако може секогаш подобро ова за наши услови беше топ.Единствена замерка моја е мислам дека малце класите ги утнаа со колите али ај тоа нареден пут боље.И да утре е од 12 трката и ќе биде топои. :helou:

Член од
17 септември 2008
Мислења
642
Поени од реакции
485
:nenene: Не е ова Охридско 100% ти кажвам, можеби е Струшко.... Се имаш збунато заради регистрацијата шо е ОH зато....
Не е Струшко колава е од Дебар, и регистрацијата е Дебарска,и стварно е топ,колку што знам нема воопшто ништо на мотор чепнато,а мене искрено од се најмногу ми се допаѓа како е ставен екранот внатре,стварно е многу убаво вклопен во ентериерот

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.003
Поени од реакции
5.647
Не е Струшко колава е од Дебар, и регистрацијата е Дебарска,и стварно е топ,колку што знам нема воопшто ништо на мотор чепнато,а мене искрено од се најмногу ми се допаѓа како е ставен екранот внатре,стварно е многу убаво вклопен во ентериерот
Да, да, многу е брза колава, посебно кога те бркаат со неа, а ти бегаш :pos:
Младост, лудост :)

Член од
17 септември 2008
Мислења
642
Поени од реакции
485
Да, да, многу е брза колава, посебно кога те бркаат со неа, а ти бегаш :pos:
Младост, лудост :)
Абе каква брза со фабрички мотор е 1.4 а ова е само надворешно,ама мене лично многу ми се допаѓа како изгледа,зошто не е претерувано со пластики:toe:

А едно време се возеше една калибра зелена низ скопје,е таа кола ми остави стварно впечаток,и мотор и се нема што многу беше јака.Стоеше на неколку пати кај тутунски комбинат кај стара рампа паркирана.

Член од
16 септември 2008
Мислења
323
Поени од реакции
3
Леле таја лудници е ја немам во живо видено ама на слики да. На нејзе дискојте и меџанизмите за вратите се 7.000е кизнај колку има даено

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.003
Поени од реакции
5.647
Абе каква брза со фабрички мотор е 1.4 а ова е само надворешно,ама мене лично многу ми се допаѓа како изгледа,зошто не е претерувано со пластики:toe:

А едно време се возеше една калибра зелена низ скопје,е таа кола ми остави стварно впечаток,и мотор и се нема што многу беше јака.Стоеше на неколку пати кај тутунски комбинат кај стара рампа паркирана.
Тебе не те бркаа за да знајш :pos:
Инаку за Калибрата, добра беше, беше паркирана пред факултетите, со Бугарски таблици... Многу клошарска боја имаше, баш Бугарска :pos:

Член од
16 септември 2008
Мислења
323
Поени од реакции
3
бугарска беше дека неможи во македонија да се регистрира на мк. таблици

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Taa e od eden batka od Belimbegovo ili od Trubarevo (ne sum siguren) imal tamu i nekoj kafich.Iskreno na kolata mi se bendisuva SAMO ozvuchuvanjeto - PREEEEESILNO E.Drugoto ne mi e nishto narochito.So toa folijata na shofershajbna mi e hmm....bugarska :))) Aj ke pobaram nekoja slika od lani od motor show-to vo PP pa ke ja vidite site :smir:

Ultimate'

Диктатор
Член од
23 октомври 2007
Мислења
118
Поени од реакции
9
ne e motika kolata e zakon mislam deka prajme muabet za kalibrata na stanojkov .mislam deka e masinata so cip i so uste ne po balkanov zemal nagradi za najdobar stajling,najjako ozvucejne i dr
zakon e kolata

Kajgana Shop

На врв Bottom