Не е Струшко колава е од Дебар, и регистрацијата е Дебарска,и стварно е топ,колку што знам нема воопшто ништо на мотор чепнато,а мене искрено од се најмногу ми се допаѓа како е ставен екранот внатре,стварно е многу убаво вклопен во ентериерот:nenene: Не е ова Охридско 100% ти кажвам, можеби е Струшко.... Се имаш збунато заради регистрацијата шо е ОH зато....
Да, да, многу е брза колава, посебно кога те бркаат со неа, а ти бегашНе е Струшко колава е од Дебар, и регистрацијата е Дебарска,и стварно е топ,колку што знам нема воопшто ништо на мотор чепнато,а мене искрено од се најмногу ми се допаѓа како е ставен екранот внатре,стварно е многу убаво вклопен во ентериерот
Абе каква брза со фабрички мотор е 1.4 а ова е само надворешно,ама мене лично многу ми се допаѓа како изгледа,зошто не е претерувано со пластикиДа, да, многу е брза колава, посебно кога те бркаат со неа, а ти бегаш
Младост, лудост
Тебе не те бркаа за да знајшАбе каква брза со фабрички мотор е 1.4 а ова е само надворешно,ама мене лично многу ми се допаѓа како изгледа,зошто не е претерувано со пластики
А едно време се возеше една калибра зелена низ скопје,е таа кола ми остави стварно впечаток,и мотор и се нема што многу беше јака.Стоеше на неколку пати кај тутунски комбинат кај стара рампа паркирана.