А ти си доволно паметен па можеш да кажеш нешто поинакво? Или тие се будали што испитуваат и докажуваат?aman te be.koj moze bez voda.ja obavezno i za vreme na jadenje i posle jadenje piam voda ko lud.i so mi e dosega nisto.gluposti so ne ce im tekne na naucnicive demek kolku da imat so da kazat:smir:
pa koj videl steta od pienje voda posle jadenje??????А ти си доволно паметен па можеш да кажеш нешто поинакво? Или тие се будали што испитуваат и докажуваат?
pa koj videl steta od pienje voda posle jadenje??????
ok brat.mojt si vo pravo.izvini ama samo za ova jas prvpat slusam.за секое нешто постои акција но има и реакција.
I jas, ama kaj nas ima edna recenica: Voda nije dobra ni za cipeleМногу,многу вода.
Пред јадење,после јадење...абе буквално секогаш.
Пијам по еден тон вода дневно.
Затоа мочам по 124334 пати...
А зошто ги испробуваш?Јас вода пијам и додека јадам и после јадење. Немора да значи дека ако прочиташ нешто во некој весник дека е точно. 50% од тоа што пишува во весник за здравјето не е точно. Еднаш прочитав дека ако некоја стара паричка се прелие со кока-кола и отстои малку дека ке биде како нова . Го направив тоа пак си беше иста црна никаква.
У право си за тоа што лажат по весниците за се и сешто, еден ден пишува едно, друг ден друго...Јас вода пијам и додека јадам и после јадење. Немора да значи дека ако прочиташ нешто во некој весник дека е точно. 50% од тоа што пишува во весник за здравјето не е точно. Еднаш прочитав дека ако некоја стара паричка се прелие со кока-кола и отстои малку дека ке биде како нова . Го направив тоа пак си беше иста црна никаква.