Охрид

F

FuckYouAll

Гостин
Дап, најубај хамбургери прат во Панорама и тој ресторанот кај наспроти пожарнана шо е, според мене. Во касапче едно време убедливо најдобри беа хамбургерите, ги земаа плескавиците од месарата јарец7, ама сега шо знам, само просечни ми се...

Инаку, ако сакате да пробате ПИЦА (намерно со големи) ојте во Piccola Italia, се наоѓа кај Гица за патон онаму кај Лескоец, мислам дека ќе ме сфатите за кај зборвам. Човекот е од Италија шо ги прајт пиците и сите му се која од која пуба. Омилена ми е мене таа од четири различни сирења. :)

пс. Џенаро (така се викат човекот) за Јуве е. :)
Ќе му одам некој ден со дрес од Јуве.:icon_lol:

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
И кај Чичо Темеле во Палма хамбургерот 90. Мислам, знам дека е најубав, ама 90 е... Ај наздравје бричење да ни е сезонава. Порано ќе ја почниме.
Me зачуди сеа Џими, прв пат убо нешо за Палма да чујам, а и мене не ми се свиѓат, одев до пред некое време зш шефон компири не прајт, иако ваму ми ги даваја коа со вкус на риба, коа со вкус на скара.. Ме знаеја таму и уште некажано ми подаваја тососалама и компири.. Ама од ко најде едно момиче некој непознат објект не сум појавена таму, та викат заб било, мада не вервам, ама некое камче веројатно.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Дап, најубај хамбургери прат во Панорама и тој ресторанот кај наспроти пожарнана шо е, според мене. Во касапче едно време убедливо најдобри беа хамбургерите, ги земаа плескавиците од месарата јарец7, ама сега шо знам, само просечни ми се...

Инаку, ако сакате да пробате ПИЦА (намерно со големи) ојте во Piccola Italia, се наоѓа кај Гица за патон онаму кај Лескоец, мислам дека ќе ме сфатите за кај зборвам. Човекот е од Италија шо ги прајт пиците и сите му се која од која пуба. Омилена ми е мене таа од четири различни сирења. :)
пс. Џенаро (така се викат човекот) за Јуве е. :)
Паметно чоече,знајт за кого навиват :smir: Значи, од сега на пица кај Јувентино :pos2:

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
Мој другар имат најдено црв во зелената салата во хамбургер од Палма и од тогаш не сум јадел, иначе Горичан се викат местото наспроти Дон маркет, и кога ке пробаш ке осетиш олд скул хамбургер.

Рудници и

Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Вистина Горичан (порано беше кај портокалон еее пред години) е прав олд скул хамбургер,ама ако не е таа старата жена шо препрашвит по 34 пати шо да ти стам во хамбургерот :pos2:

Иначе ,браво за Ацета за забраните за митинг кај чичко Свети Климент.И против ВМРО ,ама и против СДСМ.Да не прает гужва.
http://www.ohridnews.com/index.php?mod=1&kat=4&id=30639

S

Shellshock nam67

Гостин
да ама колку ќе се почитвит кој знајт кога тогаш пак ќе дојдет двете партии на плоштад

F

FuckYouAll

Гостин

Рудници и

Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Пашиња,како го поминавте првомајскиов "сончев" ден?Да не реча...:toe:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Пашиња,како го поминавте првомајскиов "сончев" ден?Да не реча...:toe:
Едно сонце од шо печеше од сабајле, не можев очи да отворам. :) :)
Станав во 3, глеав фудбал, сеа до на кафе и вечер Џез. Пауза од скара годинава. :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Катастрофа денев, не личит на мај :).. И јас станав во 2 и нешто, до 5 фудбал гледав и после то на компијутер, од дома не излегов денес...

Рудници и

Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203

Kajgana Shop

На врв Bottom