Охрид

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Ај доста со љубов на темава.
Утревечер, 11:30, Џез ин. Кој е за?
ај ке видам јас ако можам ке дојдам :D сее ја

--- надополнето ---

Ај доста со љубов на темава.
Утревечер, 11:30, Џез ин. Кој е за?
ај ке видам јас ако можам ке дојдам :D сее ја

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Се кријаат она скопјанишчана со станојне нејќеле да формираат правен субјект, ама Микио опасен е по катастар ќе ги најди.

Член од
2 јуни 2008
Мислења
101
Поени од реакции
0
Не сум од Охрид, па затоа сакам да прашам за универзитетот Св. Апостол Павле ако знае некој нешто повеќе да ми каже. Како што гледам се уште нема таква тема, а на друго место не знам кај да се обратам :)
Било каква информација. Фала... :salut:

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
Не сум од Охрид, па затоа сакам да прашам за универзитетот Св. Апостол Павле ако знае некој нешто повеќе да ми каже. Како што гледам се уште нема таква тема, а на друго место не знам кај да се обратам :)
Било каква информација. Фала... :salut:
од она шо го знам сега за сега е со седиште во факултетот за туризам, таму да се обратиш ќе ти е најпаметно, целата администрација е таму

F

FuckYouAll

Гостин
Kако сте задоволни од кабловските оператори во Охрид ??
Јас од "Алтрасат" ич не сум задоволен, имат некои турски и германски програми што ни Турци ни Германци ги гледаат, Дисковери ја имаше па ја тргнаја, Анимал Планет не сум ја видол подолго време само National Geographic вреди (ако не ја тргнат и оваја).

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Kако сте задоволни од кабловските оператори во Охрид ??
Јас од "Алтрасат" ич не сум задоволен, имат некои турски и германски програми што ни Турци ни Германци ги гледаат, Дисковери ја имаше па ја тргнаја, Анимал Планет не сум ја видол подолго време само National Geographic вреди (ако не ја тргнат и оваја).
Чути аман, треба да се прави чаре со овие кабелскиве оператори.. Јас сум на Инфел, и од 1 до 10 му давам оцена 2. И тоа 2 зашто има 2 Фокс програми на кој шо мојт да се видит нешто од нешто... Друго све е катастрофа.. Незнам за другите ама дома и кај еден комшија шо имам прашано Телма е матна.. Канал 5 исто така.
Исто така и за интернетов шо ми е од Инфел. 15GB, брзина 10/10 Mbps Download/Upload - срање во боја. Брзинава многу ретко креват поќе од 4Mbps, а некогаш е и помалку.
Незнам зошто овие Теле Кабел не пуштат кабли и за во Охрид xD.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.304
Поени од реакции
1.775
јас си се префрлив на 3 макс и е супер, слика џам, интернет џам, е сега тро посолено е ама шо да прајме две убајни наеднаш не биват

WildGirl

Lost in the forest ...
Член од
28 јуни 2008
Мислења
636
Поени од реакции
93
Корисник сум на Инфел. Интернетов демек нешо имет напраено 10GB дур не потрошиш ти е побрз после си е со нормална брзина, а уствари иам земено неограничен паќет. Убав е не се жалам само шо пред некој ден ми идаше со си врата да им влезам зш паѓаше на секое зафркаваше ама средија. Е сеа телевизијава јас и онака не глеам многу освен Discovery, Animal Planet, National Geographic, Travel, History и некој такви така да ги имат сите тие машала убо е ... на времето пубо беше ко имаше H.B.O то се поштоваше.:)

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
од ТВ само VH1 и Беар Грилс повремено, а интернет многу ми е тапа од кабловска, па зато од Он нет си иам ЧД

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Исто така и за интернетов шо ми е од Инфел. 15GB, брзина 10/10 Mbps Download/Upload - срање во боја. Брзинава многу ретко креват поќе од 4Mbps, а некогаш е и помалку.
Јас од Инфел не можам да се пожалам, истиот пакет го имам и брзината ретко да паднит под 8 мбпс, значи од нетот сум презадоволен,
што се тиче тв, многу ретко гледам така да горе-долу ок ми е! :)

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Немојте вака бе сега планирав да се префрлам на Инфел :) Причини: нејќам да се обврзвам со договори кон ОNE и Т-Home, а Алтрасат се катастрофа, интернетот е лудница по другари кои и ги знам што имаат интернет од Инфел.
Подобра понуда во градов не знам

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Јас од Инфел не можам да се пожалам, истиот пакет го имам и брзината ретко да паднит под 8 мбпс, значи од нетот сум презадоволен,
што се тиче тв, многу ретко гледам така да горе-долу ок ми е! :)
Ев сеа мерев и моментално ми е 3799 Kbps, некогаш е и помалце, а многу ретко е над 4 Mbps..

Немојте вака бе сега планирав да се префрлам на Инфел :) Причини: нејќам да се обврзвам со договори кон ОNE и Т-Home, а Алтрасат се катастрофа, интернетот е лудница по другари кои и ги знам што имаат интернет од Инфел.
Подобра понуда во градов не знам
Јас од Инфел сеа сакам да се префлам на Мах ADSL, 15Г зашо таму брзината немат да ми е испод 5500 Кbps, а вака со Инфел се нервирам, ем пишат 10Мbps, eм не е ни пола.. А му се имам јавено и имам пријавено проблем, и коа му реков дека ми е слаба брзината, будала те прават и ти велат супер ти е брзината шо сакаш..

Kajgana Shop

На врв Bottom