Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
М’ка ми е шо не можам да дојдам, на боловање сум. А баш сакав да видам шо сурат е WildGirl на пример.
Пејџ, ак не ти е мака, сликај ја и на мсн ќе ми ја пратиш сликата. :)

М’ка ми е шо не можам да дојдам, на боловање сум. А баш сакав да видам шо сурат е WildGirl на пример.
Пејџ, ак не ти е мака, сликај ја и на мсн ќе ми ја пратиш сликата. :)

Било проблем :)

Успат дечки, дан знајте некој/а професор/ка по географија од некое школо низ Охридов да си ојт пензија? :)

Медека ак не си ојт ова година или другата, не знам шо жена ќе беше она... 100ка ќе навршит уш малце.

Ту бе, баксуз. Таман планирав плажа цел ден, облачно времево.
Нишо појќе од плажа за годинава а?

Ту бе, баксуз. Таман планирав плажа цел ден, облачно времево.
Нишо појќе од плажа за годинава а?

Иако беше облачно водата беше многу топла, а и после се распрај времето... така да си пропуштил многу, да знајш

Шо ве немаше бе јунаци вчера? Си седевме онде ко пукала, ни се пулеа попреку металчиштана :) и пак никој не дојде, само со демонсфол на крај си попрајвме муабет и толку.
Уш една најмасовна собиранка.

убаво кажа поолгрл викавте ке дојме полно на крај 2 3 бевме .... разочаран бев... за друг пат мора да се договориме подобро ... а не вака ..

Па шо да ви прам ко немате пишано ништо конкретно на Форумов. Ако се договаравте на твитери и сурат тапии, тука не знам ...

Следниот пат, напишете сат, локација и тн. И ќе дојме (да се истам некако).

Па шо да ви прам ко немате пишано ништо конкретно на Форумов. Ако се договаравте на твитери и сурат тапии, тука не знам ...

Следниот пат, напишете сат, локација и тн. И ќе дојме (да се истам некако).
Ево бе, си пишит црно на портокалево, ама кој да прочитат.

znaci ponedelnik saraiste ?

Одговор под број а) Кон 10-11 негде соберетесе, јас ќе дојдам покасно знајш зш.
Одговор под број б) Ќе си купиме зш и да се договараме немат да испаднит нишо не се знајт кој ќе идат кој не.:smir:

--- надополнето ---

Ти сеј си мирен и така секој ден си таму немојш да промашиш.:pos2:

Море кајгана во вратот ќе ви турам.:nenene: Ак сте за собиранка стварно кажете ак не не зафракавајте вака.:wink:

Ај доста со љубов на темава.
Утревечер, 11:30, Џез ин. Кој е за?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom